Elifhakan12 Kızım 19 aylık, sürekli meme istiyor. Bişey yemiyor varımız yokumuz meme oldu. Gece sürekli kalkıyor meme diye ağlıyor artık dayanamıyorum.. Memeden kesmek için erken mi?
sekerbebek Elifhakan12 canım bn de 21 aylıkken zorla ayırdım Gece saat başı uyanmalar yemek yemeyi reddetmeler gündüz sıkıldıkça süt diye ağlamalar Artık çıldırtmıştı. Ama yine de son noktayı doktorum sayeainde koydum. Yemek yemiyorsa kesme zamanı geldi dedi ben de kesim çok şükür herşeyimiz düzeldi 🤲🏻
Bsraanur Elifhakan12 bence erken değil benim oğlumda aynı öyleydi dk başı meme diye gelmeye başlayınca artık tak etti banada 3 gündür kesme aşamasındaym konuşarak bi yol alamadık bende sabır taşı aldım onunla kesiyorum uykudan kalkınca anne meme yerine mama duyuyorum 22 aylık şuan bu zamana kadar yumurta yemeyen çocuk şimdi yumurta yiyor çok şükür 🤲 sadece uykuda zorlanıyoruz emerek uyuyordu şimdi epey arıyor yalancı memeside var ama yinede arıyor. InşAllah bi kaç güne tamamen unutmuş olur
Elifhakan12 2minnosannesi0 çok etkiliyor ne doğru düzgün yemek yiyor nede doğru düzgün uyumuyor.. Geceleri sürekli uyanıyor
Elifhakan12 sekerbebek resmen bizi anlatıyorsun artık dayanamıyorum… Yeni doğan bebek gibi. Canın sıkıldıkça memedeyiz
sekerbebek Bsraanur ben 3 günde bitirdim cnm çok şükür çok sorun olmadı aslında hiç olmazdı da kestiğim akşam hasta oldu öksürük ateş falan ondan brwz sıkınto yaşadık okdr Sen ne yaptın?