shyu Baharyildiz bizde 20 mayıs doğumluyuz. Akşama kadar konuşmamı istiyor oyun istiyor yoksa mızmızlanıyor 😃
shyu Anneler çocuklarınıza tişörtü nasıl giydiriyorsunuz zıbın giydiriyor musunuz içine malum bez kayıyor beli açılıyor. Normalde hep kısa kollu zıbın giydiriyorum ama tişörtleri de küçülüyor giydirmem lazım
shyu Baharyildiz teşekkür ederim😊 bendekiler hep kolsuz zıbın şeklinde ve kalın yine de giydirsem mi ki hava da çok sıcak hep tek kat giydiriyordum ona emin olamıyorum
Sevdali Burcubby benim oğluşumda öyle gündüz hiç güzel emmiyor sürekli bırakıp duruyor ve mızmız sürekli az uyuyor :(
Ipek1605 Liya00 aynısı bizim 😌 nasıl olcak bir fikrim yok herseyı kestım artık neyın gaz yaptıgını anlamaya calısıyorum
Ipek1605 Liya00 aynısı bizim 😌 nasıl olcak bir fikrim yok herseyı kestım artık neyın gaz yaptıgını anlamaya calısıyorum