adenmoms Bebeğim 1 buçuk aylık bugün 4. Gün kakasını yapamadı gazlı da bir bebe çok zorluyor ıkınıyor ama sadece alttan gaz çıkarıyor kaka yapamadı henüz . Ne kdar daha beklemeliyim, yapar mı acaba ? Yoksa kabız mı nasıl anlicm
ggulsen09 Bence daha fazla beklemeyin bizim de kaka sorunumuz vardı doktoruma ilaç vb şeyleri kullanmak istemediğimi söyledim kulak çubuğunu zeytin yağına batırıp poposunun ucuna uyarı şekilde değdirmemi istedi bir süre o şekilde yaptırdım ama bunu öğrenip yapmak daha doğru doktorunuza danışın
adenmoms ggulsen09 bi kaç hafta öncesi o şekil yaptım hemen ucundaymss sanki yaptı :) daha sonra düzeldi kendi yaptı kaç defa . Ama yine aynı oldu tekrar yapıp öylede alıştırmak istemiyorum kendi yapsın diye bekliyorum
ggulsen09 adenmoms ben de alışır diye korkuyordum doktor buna asla alışmaz gönül rahatlığıyla yaptır dedi annem de söylemişti böyle yap diye ona da ablam için yıllar önce doktor önermiş
ggulsen09 adenmoms Beklememenizi tavsiye ederim kendinizden düşünün eğer bunu yapmıyorsa da o şekilde bekletmeyin doktorunuza danışın geçmiş olsun