Melisa66 Erser nişantaşı filan mı bu fiyatlar nedir 12 saat markette çalışan işçi alıyor 4500 tl yatılı filan mı sizinki 5 6 dil mi biliyor yeni işe başlıycam özel okula eminim 5000 filan teklif edeceklerdir
Sevvaldal Melisa66 cok üzgünüm ama bakıcı fiyatları aldı başını gitti. Yatılısı 10 binden başlıyor artık. Gündüzlü de 6.5-7. Ben yazlıkta küçük bir ilçedeyimZ bir üniv öğrencisi ile oyun ablalığı için 5 bin artı yol parasına anlaştım
Erser Yok canım bildiğin ev hanımı kadın ama 4250₺ idi işi bırakıcam vs tehdit etti beni bende mecbur 6000₺ yaptım.Asgari ücrette 5900 olacağını düşünerek yoksa kendisi 7000₺ istiyordu
Erser Bebegim_28 canım burda asıl sorulması gereken bu değil ben zaten çalıştığımı bir kaç yıl bakıcıya vermeyi kabullenmişim. buradaki asıl soru bu hayat ne ara bu kadar pahalı hale geldi ki çalışan kadınlar istanbul da bu fiyata bile zar zor bakıcı buluyor
Bebegim_28 Erser elbette herşey pahalı oldu ona lafım yok ama asgari ücret 4250 tl iken 6 bin TL istemek🤷♀️🤷♀️duyduğum en pahalı bakici ücreti sanırım 😬kaynanamı el üstünde tutayım ben 1 sene daha 😄😄