Cnskzyumt Kızlar genel dişe gittim 20lik dişim için, çene diş cerrahisine yönlendirdi randevu aldım size sorum şu hemen çekim yapıyor mu yoksa o da gün mü veriyor?
Nur2021 Cnskzyumt 20lik dis hemen cekmiyor bildigim, antibiyotik verir once, 2-3gune ceker… ben ozelde cektirmistim
Pinar_kb Cnskzyumt eğer çekilecekse hemen yapıyorlar. Ben gittim birini çektiler birine ameliyat günü verdiler zamanında
Sblatc Cnskzyumt ben devlete gittiğimde çene cerrahisine sıra bile bulamadım bi türlü özelde çektirdim. Gömülü değilse çok zor olmaz belki
ZehraCicek Pinar_kb nasıl bir süreç ameliyatı zor mu iyileşme kaç gün sürüyor benimde çektirmem lazım ama YouTube’dan videosunu izleyince Bi tırstım😅😬🙄
Cnskzyumt Pinar_kb ameliyat gününüzü yakın tarihe mi verdi, kaç güne vermişti? birde neden ameliyat günü verdi gömülümüydü komple. Benim dişim çok azcık olsada görülüyor ama 10 yıldan beri bıktım bu ağrıdan 🤷🏼♀️
Pinar_kb ZehraCicek çekim çok kolay oldu. Amaliyatta kolaydı ama sonrası zor geçti. 3 gün hiçbir şey yiyemedim. Açım, acıyor diye bağırıyordum sürekli 🤦♀️
Cnskzyumt Sblatc ben nasıl oldu bilmiyorum ama 4te kontenjan açılıyor dediler hemen internetten buldum
Pinar_kb Cnskzyumt ben kendi isteğimle 2 ay sonrasına almıştım tatile denk gelsin diye. Ucu azıcık görüneni hemen çekti zten. Ameliyat olan yan yatmış gömülüydü
maysa-19 Cnskzyumt ordan hemen sonra iniyorsun cerrahiye o bakıyor tekrar filme.antibiyotik gerekiyorsa geleceğin güne kadar iç diyor gerekmiyorsa gün veriyor ilaç yazmıyor