watermelonlove Kızlar biz 11 aylığız ekrandan uzak tutuyorum günlerimiz kitap okuma, şarkı söyleme, oyuncaklarla oyun bazen aktivite, banyo, ek gıda akşamları 1 saat dışarı çıkıp hava alma derken geçiyor sizler neler yapıyorsunuz farklılık olsun 🥰🥰
Halimea watermelonlove Biz böyleyiz Sürekli oyun, yemek ,birazda benim sacımı çeker, uyku , sonra ebelemece oynarız 🥵 Sonra babası gelir babalarıyla oynarlar.
bombacimulayim watermelonlove 13 aylık kızım. Hiç tv izletmedim şimdi de nolur biraz izlesin diyorum izlemiyor 🥲 hep bir etkinlik hep bir hareketlilik istiyor haliyle çok yoruluyorum. Beraber çamaşır asarız , beraber banyo yıkarız beraber toz alırız. Herşeyi beraber yaptığımız İçin eğleniyor mutlu oluyor. Akşamları da kitap okuruz etkinlik yaparız . Kemiklerim sızlıyor artık yatağa girdiğimde
Herkescokitici06 watermelonlove bizde 11 aylık olacaz hiç TV izlemiyor ama benle bir ilgisi yok. Aksine onun ilgisini çekmiyor. Benle oynamak ya da çekmece dolap çamaşır makinesi vs karıştırmak daha cazip geliyor 😂. Kusmalarini silmek birşeyler yedirmeye çalışmak, dünde pasta yaptık güya 🥴. Herşeye elini soktu üzerini kirletti fln ama bu şekilde mutlu olduğunu hissediyordum o yizden brnde mutlu oluyorum.
watermelonlove bombacimulayim ya benimki daha yürümüyor yürüsün toz işi onda çocuk işçi 🤣 ama haklısın bende çok yoruluyorum
watermelonlove Herkescokitici06 bizde tv kapalı ya açık olsa izler mi izlemez mi bilmiyorum tlf da vermiyorum eline 2 yaşına kadar ekrandan uzak kalmasını sağlayacağım sonrasında kontrollü olabilir TV daha büyük sıkıntı elimizdeki tlf her çocuk TV izlemiyor ama tlf karşı aşırı bir düşkünlük var çocuklarda bir misafirlikte bile gözlemliyorum ellerinde hep bir çizgi film izleme sesleri çıkmıyor bir kenarda kendi hallerinde takılıyorlar forum da çok TV postu açılıyor ama bence tlf daha sıkıntı her yerde var AVM, çarşı pazar çocukların ellerinde hep 😥
Sontvbukucu watermelonlove 9 aylik oglusum. Kahvalti oyun uyku, ogle yemegi oyun banyo uyku, aksam atıştırmalık saat 5 gibi disari cikma ve aksam 7 bucuk eve dönüş. 21.00 a kadar uyku gunluk düzenimiz. Oyuncaklarla oynar kitap okur müzik dinleriz gun içinde. Ben ev isleri yaparken o da yanımda durur. Camasir katlanacaksa camasir sepetini önüne dokerim o çamaşırların içinde yuvarlanirken ben katlarım. Sonra katladiklarimi bozar bir daha katlarim. Emeklemeyi ogrendi. Evi supururken peşimden geliyor artik. Gelirken de arkamdan dağıtarak geliyor. Ayni yeri bir daha supuruyorum😂😂😂
watermelonlove Sontvbukucu 9 dan sonra uyumuyor mu biz 5 gibi çıkamıyoruz ya hava çok sıcak oluyor güneş tepede en erken 18.30 19.00 gibi çıkıyoruz babamız geliyor yemek ye dışarı çıkıyoruz 1 saat sonra eve dönüp uyku vakti bizim memleket sıcak bacım 🤣
Herkescokitici06 watermelonlove banada TLF daha tehlikeli geliyor. Tabi herkesin evladı, yetiştirme tarzı ona birşey diyemem.
Sontvbukucu watermelonlove evet 6 bucuk aylikken kendimce uyku egitimi verdim yoksa uykusu çok kötüydü ilk 6 ay cok cektim memede beraber uyuyorduk agzinda meme 😂😂 aksam 5 ten sonra çıkabilirsiniz diycem de nerde yaşıyorsunuz o da var. Biz ıstanbulda yaşıyoruz cok da sıcak olmuyor olsa bile evde durmak istemiyor ben de duramıyorum zaten hemen çıkıyoruz baba isten geliyor otoparka gidip onu karşılıyoruz. Market pazar geziyoruz veya parka gidip çimlerde simit yiyoruz 😂 Eve gelip yemek yiyip bebemizi uyutuyoruz. Sonra survivor izliyoruz 😂😂😂