Leylasiva O kadar iyi anlıyorum ki sizi… Bebeğim 5 aylık ve uyuduğu tek dönem yenidoğan dönemiydi. Yani ilk 1 ay. Ondan sonra hep uykuyla savaştık. Çocuk uyumaya tepki olarak dünyaya gelmiş gibi. 3 aylıktan sonra düzelir dedi herkes. Bi sakinleşmişti. Tam düzelir gibi olmuştu ama 4.aydan sonra atak haftasıyla birlikte uyku gerilemesi yaşadık. Şimdi eskisinden daha berbat oldu. Moralinizi bozmuş olabilir bu yazdıklarım ama bana kimse anlatmamıştı. O yüzden herkese çok kızgınım. Herkes 3.aydan sonra bal gibi olacak deyip durdu. Ben hep rahattım o yüzden. Kendimi bu zorluğa alıştırmamıştım. Ama tükendim resmen. Hiçbir yöntemle uyutamaz hale geldim. Direniyor sürekli. Size tek tavsiyem olabilir. Gürültüye alıştırın. Gündüzleri sesli ortamda uyusun. Sessiz ortamda uyutmaya çalışıyordum ben hep. Saatlerce uğraşıp uyuttuğum o emeğim bi çıt sesiyle heba oluyordu. Hala da öyle. Tek verebileceğim tavsiye bu. Ve doktorumuz her yöntemi denetti. Alerji şüphesiyle süt ürünleri diyeti bile yaptım bi süre. En son artık bu bebeğin mizacı böyle dedi doktorumuz. Çünkü hiç bir sorun yoktu cidden. İnşallah bebeğinizin mizacı böyle değildir. Allah yardımcımız olsun.