Jelibonsmom Merhabalar bebeğim 3 ay 19 günlük uykusu geldiği halde beşiğe koyduğum gibi çığlığı basıyor emziğini istemiyor ,farklı farklı pozisyonlarda tutuyorum, napsam uyumak istemiyor. Napabilirim sizce uyuması için? Var mı önerebileceğiniz bi yöntem
Ozlem2904 Jelibonsmom 4.ay atağında olabilir mi? Bizimki 3ay 23gunlukken baslamisti. Atak sırasında deliriyolar resmen 2 hafta uyku gerilemesi yaşamıştık
Aysimannesi Jelibonsmom 2 ihtimal var ya çok yorgundur; sabırla bekleyin kararlı olun.. ya da açtır uyumak istemez
Jelibonsmom Jelibonsmom 4. Ay atağı diceksiniz ama bence değil çünkü 20 gündür böyle fakat gitgide şiddeti artıyor
Aysenurgokduman Jelibonsmom annesi biraz yardımcı olursam ne mutlu benim kızımda şuan 3 ay 15 günlük ben bu ataklari yaşıyorum ama atak gibi görmüyorum onunla oyunlar oynuyorum yoruyorum baktım uyku zamanı geldi hemen birlikte banyo yapıyoruz duru suyla ardından çıkarıyorum biraz masaj biraz sohbet meme emerken ardından yanına nini açıyorum 3 saatlik pis pis ee ee sesi var onu açıyorum ve uyutuyorum bunu yaparsa 2 3 saatlik uykusunu alır ve atak gecirmez yani uykusu tam olan bebek ağlamaz bundan önce yarım saat uyuyodu aha uykusunu aldı diyip uyandığında kucagima alıyodum oysa uykusu 2 3 saat içinde tamamlaniyomus
Jelibonsmom Aysimannesi Biberonla veriyorum sütümü az içse açlık derdim tok olsa bile böyle yapıyor.. Bazen uykusu mu yok acaba diye biraz daha bekletiyorum uyutmuyorum daha beter oluyor uykusuzluktan ağlıyor bazen de uykusu ağırlaşmadan yatırmaya çalışıyorum yine aynı
Denizanasi92 Jelibonsmom bizimde 3.ayda başladı hala devam uyku gerilemesi dedikleri ataktan farklıymış galiba az önce isyan postu açtım çözümü inatlaşmamak. Çok ağlarsa ben kucağıma alıyorum evde bi tur attırıyorum geri getiriyorum yatağa
Jelibonsmom Denizanasi92 Ben de çok ağlamasına dayanamıyorum hemen pozisyon değiştiriyorum biraz daha bekletiyorum fakat değişen hiçbir şey yok sadece uykuya geçişi daha da uzuyor
Denizanasi92 Jelibonsmom ya biz de şöyle Bir bakıyorsun sabah kalkmış mızmız hep uyumaya dirençli ama baska bş sabah gayet mutlu akşam direniyo sadece yani hep böyle olmayacak merak etmeyin
Jelibonsmom Aysenurgokduman öncelikle yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkür ediyorum ben de baktım uyumuyor, alıyorum pozisyon değiştiriyorum ya da oyun oynuyorum konuşuyorum ediyorum sonra tekrar uyutmayı deniyorum ve sonuç aynı maalesef yine uyumayıp çığlık atıyor ağlıyor sanki anlıyor onu uyutmaya hazırladığımı.. başa sarıyor
Aysenurgokduman Jelibonsmom tek tavsiyem banyo banyo banyo 😂 herşeyin kurdaricisi günde bı defa banyo gece uykusu yoksa gece banyo ben dün saat 11.30 da banyo yaptım djjd
BurcinBaybars94 Bebeğim 1 ay 26 günlük bende aynı şeyi yaşıyorum acaba uykusu mu yok diyorum konuşuyorum altını açıyorum rahatlasın diye üstünü bile değiştirdiğim oluyo çaresizlikten ama yok kucağımda kendini parçalıyo uyumamak için ama o an gözleri uykudan kapanıyo bazen bırakıyorum uykusu iyice bastirsin uyusun diye saatlerce uyumuyo sadece şiddeti artarak ağlamaya devam ediyo🤦🏼♀️ Eve beşik yaptık iplerden kendi beşiği var babası ayrı ben ayrı sallıyoruz ne denediysem fayda etmiyo tükendim..
Jelibonsmom Aysenurgokduman ama her uykuya geçişte bunu yapıyor gün içinde 4-5 kez kısa kısa uykular yapardı, şu an her uykusu geldiğinde böyle yapıyor napıcam bilmiyorum 🤷🏼♀️ her uyku öncesi banyo yaptıramam ki.. biraz daha büyük bi bebek olsa gün içinde bi iki kez tek uyusa yapılır da bilemedim ben ya
Aysenurgokduman Jelibonsmom atlatcaz Allah’ın izliyle 4 ayına bı girsin herşey gecicek inanaiyorum şuan atak dönemi ne kadar sakin o kadar iyi sürekli rezene felan iç sakın kal onun bu döneminde sağlam güçlü bı anneye ihtiyaci var