Ananasyavrusu Kızlar bebeğim 6 aylık kilosu 8 kilo 700 gram çıktı bu ay kilo almamış :( sadece orta değerde mi kilosu onu öğrenmek istiyorum hemen kilo kıyaslamayın demeyin 6 aylıkken kaç kilo ideal sizin bebekler 6 aylıkken kaç kiloydu
Doga0812 Ananasyavrusu bence şükredin benim oğlum ameliyat vs derken şuan 7.600 kilo zayıfladı ve hiç almadı yemeden içmeden kesildi bu kadar dert etmeyin Allah başka dert vermesin
Goktugunannesi1234 Ananasyavrusu benim oğlum da 9 kilo şuan 6 aylık ve doktor çok çok önden gidiyor dedi. Kız çocuğu ise zaten çok fazla kilosu.
2minnosannesi0 Maşallah canim dun biri 10 aylik bebek icin o kadar yazmieti benimde 10 aylik 9500 kilo🌸
Doga0812 Azramina tesekkur ederim oğlumun yumurtaligi ters dönmüş hala onun sokundayim ilk defa duydum çünkü böyle bir şey oda başıma geldi malesef sağ yumurtaligi düzeltmeye çalıştılar
Dondurmalikahve Ananasyavrusu Kaç kg doğdu Mesela oğlum o zaman 8 kg 72,5 cm idi gayet iyi deniyordu İdeal bi kilo kısaca
Azramina Doga0812 ilk defa duydum . Allah şifa versin biran önce toparlasın 🙏 iştahı azaldıysa kaşık mamalardan verebilirsiniz . Genelde bebekler sever .
Esoca38 Ananasyavrusu benimki de 6 ay kontrolunde 8400 falan gelmişti sanırım bu ay ne kadar olur bilmiyorum ama:/