Kagann Bıktım vallahi. Bi hastalık bitiyor diğeri başlıyor. Hep ağır soğuk algınlığı, grip şeklinde hastalıklar. Yenidoğan bebeğime de bulaştı yazık bir aydır uğraşıyoruz. Yıldım ya. Sizlerde de var mı böyle durumlar? Dertleşelim biraz.
isabel Kagann şu ara herkeste var biz de mayıs ayını sırf aile boyu hastalıkla atlattık ben covid bile geçirdim şok oldum tabi 😬
Bilge_anne27 Kagann aynen vallahi geçen ay hastanede yattı oğlum rotadan yeni toparlandı şimdi yine ishal halsiz bende aynı durumdayım o kadarda dikkat ediyorum ama anlamadım gitti
Oglumunannesiyim__ Kagann benim oğlum da 1 hafta önce el ayak ağız hastalığına yakalandı muhtemelen gittiğimiz parktan bulaştı diye tahmin ediyorum çünkü park tamamen Suriyeli başı boş çocuklarla dolu 3 farklı doktora götürdük doktor bu hastalık Türkiye ye Suriyeliler tarafından geldiğini söyledi o anda anladım zaten parktan olduğunu tedavisi ilacı da yok yavrum neler çekti çok dikkatli olmak lazım geçmiş olsun
betuuls Kagann 11 aylık oğlum burun akıntısı tıkanıklığı ve boğazlarında ağrı var sanırım sesi değişik çıkıyor çünkü. Ve bende öyleyim ayakta durmaya mecalim yok ama mecbur 🤷♀️
Kagann isabel insan artık bunalıyor kısır döngüye girdik resmen. Bide bazı insanlar hiç hasta olmuyor hep bize mi geliyor da diyor insan. Gerçekten karamsar bir durumdayım artık.
isabel Kagann yok bence şu ara çoğu kişide var diye biliyorum. Biz ailece bağışıklık olarak fena sayılmayız ama şu son zamanlar mahvolduk geçicidir umarım 🙏🏻 geçmiş olsun
BenMathilda Kagann İnanın herkes oluyor ama kimi sadece iki gün hapsirip atlatiyor. Havalar aşırı dengesiz Onlemler tamamen kalktı Malesef iyi yonden bakmaktan baska çare kalmadi ; bağışıklık kazaniyorlar
Kagann Bilge_anne27 çok geçmiş olsun. Rota salgınını duydum evet. Bizimki de bir aydır burun tıkanıklığı, eklem ağrısı, halsizlik, öksürük şeklinde. Ailecek tam geçti diyoruz tekrar başlıyor. Yenidoğan bebeğime de ayrıca üzülüyorum.
Kagann Bilge_anne27 dikkat etmeye rağmen olması çok sinir bozucu oluyor. Bakıyorum millet dikkatsizce geziyor bir şey olmuyor anlamıyorum bu nasıl iş
Bilge_anne27 Kagann teşekkür ederim 🙏Rabbim şifa versin inşallah biz anlatabiliyoruz da o bebeler napsın Rabbim korusun hepsini inşallah
Kagann BenMathilda ama dikkat etmesek Allah korusun ciğere iner daha fena. Bağışıklık da vallahi bu kdr salgın varken hangi birine kazanılacaksa artık. Çok karamsar yazıyorum ama artık epeydir mücadele edince iyimserliğimi tamamen yitirdim malesef.
BenMathilda Kagann benimkiler oyle cigere iniyor, daha yeni toparladilar. Alıştım mecburum iyi yonden bakmaya çünkü tüm bu hastaliklara 2 cocukla hamile bir sekilde yakalaniyorum:')
Kagann BenMathilda BenMathilda Ben de doğuma bu şekilde girdim o yüzden bulaştı. Allah yardımcımız olsun hepimizin de.