Sunashn500 Kızlar 6 ay önce sezaryen doğum yaptım ilk defa reglimi geçen ay oldum ama bu ay 10 gün geçti hala regl olmadım kan testi verdim değerlerim normal çıktı hamile değilim ama regl de olmuyorum aranızda böyle Bi durumla karşılaşan varmı
Busrabsr Sunashn500 benimde oyle 6 bucuk aylik bebegim dogumdan 3 sefer duzneli geldi sonra 3 aydir hic adet olmadim sadece kahve rengi leke gelmisti 1 ay once bu ayda olmaidm
Deletedmom0099 Sunashn500 1 yıla kadar düzensizlik cok normal ben doğumdan 2 ay sonra olmustum sonra 2-3 ayda bir oldum
Ucansupurge Sunashn500 Benim oldum olası düzensiz. Bazen mevsim geçişlerinde bazen stres kaynaklı adetim gecikiyor. Geçen ay 10gun gecikti bu ay 2
Buket_kagan_dadas Sunashn500 valalh bende yeni dogum yaptım 5 aylık oglum var adetimde gecikdi cok korkuyorum ya insallah olmaz rabim isteyenlere versin suan bebe daha cok kücük ya ne yaparım
Yelda35 Sunashn500 ben 12 ay olmadım canım ve adet düzensizliği var. Doktora gittim eğer emziriyorsanız uzun süre düzensizlik, adet gelmeme olabilirmiş.