Cansu_demir26 Kizlar bebeğim 5 ay 15 günlük kilosu 6600 sizce normal mi? Herkes çok zayif felan diyor biz hiç anne sütü almadik nasil toparlayacağim bilmiyorum ek gidaya da başladık ama mamasini felan almaz oldu hiç birşey anlamadim
Doga0812 Cansu_demir26 illa etleri katlanacak löp löp olacak ha oldu diyelim nolcak ? Bu sefer az ver obezite olur diyecekler çok takmamak gerek bu insanları
Zeliha27mira Cansu_demir26 sadece anne sütü alan bebeğim 1 yaşında 8.5 kilo ben napayım bacım sağlıklı olması önemli.
Cansu_demir26 Doga0812 Evet bende sizin gibi düşünüyorum ama herkes birşey diyor sinirim bozuldu gerçekten ne yapacağimi bilemedim
Doga0812 Cansu_demir26 kız bosver ya eskiden bebeler cidden löp löp etliymis ama şuan ne yapsanda olmuyor 😅
Zeliha27mira Doga0812 genetik tamamen kuzenimin oğlu 2 yaşındayken 20 kiloydu annesi babası da iri yapılı çocuğun iştahı hiç yok annesi zorla yediriyor alt yapı sağlam 🤣 benm çocuklarıma bakınca ne güzel yiyorlar diyo hatta benmkiler de iştahlı ama kilo almıyorlar.
Demetslt Zeliha27mira ay tam benim bebe bu. Çok iştahlı güya yiyor ama yaşına 1 ay var 8 kilo 😅 yalnız değilmişim en azından
Cansu_demir26 Kendim hiç takmiyordum diyordum zayif olsun hareketleri herşey onun icin daha kolay olur aman bu insanlar bi değişik ya insani çileden cikariyorlar