Masall_moms01 2 ay 15 günlük kızım 5 kilo sizce nasıl biraz geride olduğunu biliyorum ama çokmu geride çok üzülüyorum sadece sabahları emiyor onun dışında mama içiyor
Dondurmalikahve Masall_moms01 Gayet normal aslında kilosu emziriyosanız biraz daha sütünüzü yağlandıracak şeyleri deneyebilirsiniz protein ağırlıklı besinler. Ama şunu da kafanıza takmayın kilolu bebek eşittir sağlıklı bebek değildir.
Casper9061 Masall_moms01 daha iki aylık kilo almak için çok zamanı olacak kafanıza takmayın sadece güzel sağlıklı beslediğinizden emin olun yeter
Masall_moms01 pofuduknuriye her gören hala minik şimdiye biraz tombul olması gerekirdi dedikçe kafama taktım ilk anneliğim tecrübesizim bitde o yüzden çok takıyorum
Ahmet_22 Masall_moms01 kimse anneden iyi bakamaz kim nerderse desin sağlığı yerindeyse sıkıntı etme kendine sen sağlıklı belden yoğurt yumurta emzirdikce bebeğe geçer ek gıdaya geçer bir süre sonra zaten
Masall_moms01 Dondurmalikahve sadece sabahları ve gece emiyor sütümün yağlanması için ne etkili olur acaba,elbette sağlıklı bebek değildir haklısınız ama işte kafama çok taktım
Dondurmalikahve Masall_moms01 Süt alerjisi yoksa süt ve süt ürünleri yumurta muz kuruyemişler Tahıllar yeşil yapraklı sebzeler bol su kırmızı et tahin dut hoşafı gibi besinler anne sütünün yağlanmasını da etkili oluyor süt arttırmada rezene süt çayları takviye edici haplar
Seda0613 3.5 aylık oğlum 5200 :) inan kafanıza takmaya değmez sağlıklı ise hiç bir sıkıntı yok.. hem kilolu bebek sağlıklı demek değil ki.. Üzülme hiç annesi minik kuş gayet iyi bir kiloda 🥰
Masall_moms01 Seda0613 haklısınız.. 🙏Çok teşekkür ederim sağlığı yerinde çok şükür kilonunda önemi yok sanırım insanları fazla taktım kafama