Ela_290921 Selam güzel anneler.. Menenjit aşısı hangisini yaptırdınız? Yan etkisi oldumu ateş veya başka bi durum?
Zeynepp97 Ela_290921 Ben Bexsero olanını 9. Ayda yaptırmayı düşünüyorum ama bekleyeyim burda tecrübeli anneleri 😂
SemaK Ela_290921 nimenrix 1 yaşında ateş vs olmadı. Bexsero 1. Doz 14.ayda ateş yaptı sadece düşürücü verdim daha çıkmadı. 2. Doz 1 ay sonra ama oda ateş yapar deniliyor
Goktugunannesi1234 Ela_290921 doktorumuz 3,5,12. Aylar olarak 3 doz önerdi. İlk dozu sadece bexero diğer dozlar nimenrix ve bexero aynı anda yapılıyor. Ne kadar erken başlarsanız o kadar iyi oluyor
pinkcloudy Ela_290921 nimenrix ateş yapmadı bexero ateş yaptı ama bir kere ateş düşürücü ve ılık duş ile hemen düştü
Rba35 Benim bebeğim 7 ayın içinde doktoru bu ay başlayalım dedi 4 doz vuracak mış 4 bin TL yapıyor aslında daha az dozajı olan bir şey yaptırmak istiyorum ama ne yapayım bilemedim
Gizemefend Bexero 4. Ayda ilk dozunu oldu. Hafif ateş ve huysuzluk yaptı sadece. Ateşin yükselmesini beklemeden aralıklarla calpol vermiştim.
Ucansupurge Ela_290921 Doktorumuz bexseroyu 9-11-22 ayda Nimerix 12. Ayda şeklinde ayarladı. Bexsero 1. Dozu 3gun ateş yaptı 38, 8 e kadar çıktı. Dönüşümlü calpol ve dolven kullandık.