miniikmucizeem Alygkc internette okuduğum kadarıyla doktorlar küçük olduğu için birşey yapmıyo yazmışlar o yüzden sormak istedim burdan
Poyrazinannesi24 miniikmucizeem benimde bebeğim 3 aylık bnmde öyle doktora götürdüm buseyi yok ciğerler temiz dedi yolladı ama gel de bana sor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum içim gidiyor
miniikmucizeem Poyrazinannesi24 bizimde ciğerlerde bi sıkıntı yok demişti üç gün önce götürdüğümde insan trlaşlanıyo malesef küçücük bedenleriyle öksürmeye çalışıyolar
Poyrazinannesi24 miniikmucizeem aynn vallahi Bn buharla ıhlamur veriyorum günde bir iki kaşık filan rahatlattı biraz
Mmeri miniikmucizeem ayak altlarına çörek otu yağı göğsüne çörek otu yağı zeytinyağı yağı biraz sürüp sonra pamuklu atlet olur bez olur koyarsanız iyi olur sizde ıhlamur içerseniz ballı su içerseniz bebeğe de geçer emzirirken
Mmeri miniikmucizeem günlük sakız var aktarda onu alıp tütsü yaparsanız bebeğe iyi gelir ciğerlerini açar hatta tütsü yaparken o pamuklu beze tutup sonra bebeğin göğsüne koyarsanız o da iyi olur günlük sakız şifalıdır