BurcuKucuk Esmadefne hayırlı olsun 🌺 5 ve üzeri pozitif sayılır. Bebeğiniz resmen ben buradayım diyor 😍
Anneko Esmadefne hayırlı olsun keseyi bile görebilirsiniz bu değerle sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Bendenizsirine Esmadefne hicmi farkrtmediniz nerdese kalp atışını duyacaksınız merak ettim.gercekten şaka olarak algilamayin
BurcuKucuk Esmadefne üzülme hiç ikisi bir arada büyür sonra direkt rahat edersin 😍 yaş aralığı az olacağı için evladına kardeş, yoldaş ve oyun arkadaşı geldiğini düşün 😍
Esmadefne @BurcuKucuk şuan bende öyle düşünmeye çalışıyorum bı nebze içim rahatlıyor böyle söylenmelerde çok ama çok teşekkür ederim 🌹😘 inşallah zorlanmam
BurcuKucuk Esmadefne tek çocuk hiç çocuktur 🤣 yaparsın yaparsın ilk çocuğun da doğuma kadar biraz daha büyümüş oluyor
Esmadefne BurcuKucuk evet de inşallah kızım kıskanmaz da rahat olur herşey çocuklar sonuçta hep ilgi beklerler ☺️
Esmadefne Bendenizsirine benim kızım var şuan 10 aylik daha bir aydır adet olmadım farkettim bende test yaptım çıkmadı kaç defa yaptım çıkmadı en son kan testo yaptinlm çıktı
Nltka Ben şuan 4 haftalık hamileyim 513 gibi bir değer çıktı . Siz kaç haftalık hamilesiniz . 6000 çok yüksek bir beta değeri
Bendenizsirine Esmadefne vücudunuzda hiç baş dönme bulanma kasik agrisi gibi fiziksel birsey olmadimi🙂
Nltka Esmadefne anladım değer çok yüksek . Eğer 7 8 haftalıksa normal . Ama sadece 1 aylık olduğunu düşünüyorsanız ikiz bile olabilir