Gnc27 Merhaba 49 günlüğüz ..kolik ve gazlı bir bebeğim var son günlerde daha da arttı ..aynı zamanda iştahı da artmış gibi doymuyor diye bazen mama veriyorum sürekli Emmek istiyor ..ve bu da gaz oluşmasını arttırıyor 😩her istediğinde emzirmem lazım değil mi ?yoksa belli bir saat mi beklesem ne yapmalıyım bilemedim ..
Melis2015 Gnc27 bizde bir aylığız gazlı bir bebek bn 2saatte bir emzirmeye çalışıyorum sürekli emzirirnce gazlar birikiyor daha kötü oluyor en geç 2 saat bazen 1saattede emziriyorum sürekli emzirmemeye çalışıyorum
unemere Gnc27 anne sütünün ağrı kesici özelliği varmış o yüzden de emmek isterlermiş , güven duygusunu karşılamak için de emmek isterlermiş o yüzden istedikçe emzirin bence 🥰
Leylasiva Gnc27 bebekler aç olduğu için değil sevgi güven duygusu içinde emmek isterler 55 günlük bebegim var ben sürekli emziriyorum doktora sordum doktor bol bol emzir sen emzirdikce sütün artar bebegin gelişir dedi. Gaz için de emmeden ve emdikten sonra gazını alırsanız birikmez
Gnc27 Melis2015 devamlı ağlıyor ama alıştırdım sanırım 😩uyuyakalıyor Bİr de beşiğe koyunca tekrar uyanıyor iyi emmediği için ..doymuyor diyr ben de emziriyorum ama hiç mutlu değilim bu durumdan .olmazsa ben de öyle yapmaya çalışayım ☹️
Edebiyattt Benim bebeğimde 45 günlük o da aynı özellikle gündüz hep emmek istıyor hiç doymuyor gibi kilo alımı iyi diye mama da vermiyorum, perişan oluyorum. Elimden geldiğince 2 saatte bir veriyorum, fazla yiyince de kusuyor.
Gnc27 Edebiyattt bebeğim bazen yarım saat geçmeden istiyor 😔ben de mama vermiyorum pek ama mahvoluyorum cidden ..hem çok gazlı oluyor hem ben yoruluyorum ..bu şekilde hiç rahat değilim 😞
Melis2015 Gnc27 gazlı bebek olması zor bı durum gerçekten bizimkide bnm kucağımda uyumak istiyor hep besiğe koyduğum an uyanıyor bizde buna çare bulamadık 🙃sürekli kucaktada olması iyi değil yanından ayrılıp bı iş yapamiyorum
Gnc27 unemere Evt canım bazen aç olmasa sa emmek istiyor uykusu gelince mesela ..😊ama ben mahvoluyorum ya ☹️Gazı da artınca artık ne yapacağımı şaşırdım
unemere Gnc27 Bazı mamalar bazı bebeklere daha çok gaz yaparmış ondan da olabilir 🤷🏼♀️ Benim bebeğimde çok gazlıydı ıkınmaktan uyumuyordu. 3 aylık olana kadar omzumda uyudu ben oturarak uyudum 🤦🏼♀️ Doktora sorduğumda sabrediceksin demişti. Çok şükür geçti. Geçecek bu günler annesi sabır 🤗
Fatma0601 Benim bebeğimde öyleydi emzirmekten yorulurdum artık 40 dk emzirdiğimi bilirim 3 ay bu şekilde geçti çok gazlıydı çünkü . Ama mama vermeyin bu sürecin geçici olduğunu düşünün kilo alımı iyiyse tabi
Gnc27 Fatma0601 bugünlerde sütüm yediklerimden mi bilmiyorum azaldı sanki🥺 bulgur yemeye başladım .mama veriyorum o yüzden 2-3 gündür
Gnc27 unemere inşallah canım 🙏😊yeterki sağlıklı olsunlar tabiki ..mama vermediğim zamanlar da çok oluyor aslında ..mama hiç vermek istemiyorm ama bazen mevbur kalıyorum 🫠
unemere Gnc27 Ikınarak inliyordu sağa sola çeviriyordu kafasını vücudunu kasıyordu omzumda döşümde yatırdığımda uyuyordu bende oturarak uyuyordum 3 aylık olana kadar bu şekilde uyumuştuk. Yeni doğduğunda ben saat başı alarm kurup emziriyordum alıştı sanırım hâlâ saat başı çok iyi ihtimalle 2 saate bir emmek için uyanıyor. Şuan 7 aylık 🤦🏼♀️