Dilanbozkurt Sevgili anneler günaydın. Dün oğlum tam 15 aylık oldu. Perstentil tablosunu da düzenli inceliyorum fakat sizlerin erkek bebeklerinin gelişimini merak editörünü. Özellikle boyunu. Bu ayda bebeklerinizin boyu kilosu nasıl dı acaba?🌸
Evlatlarimcanim Dilanbozkurt Erkek bebek 15 aylık 77.5 cm 10 kg babası biraz kısa o yüzden böyle sanırım . Genetikte babanın ve sizin boyunuz çok uzun değilse dert etmeyin sizin genleriniz sonuçta . Ben takviye olarak argivit kullanıyorum boyu uzatıyor diyorlar ama 2 . Kutuya yeni başladık bir kaç ay sonra göreceğiz bakalım . Uzamazsa da canı sağolsun aklı sağlığı yerinde olsun da. ❤️
Lalaland Dilanbozkurt henüz 15. Ay kontrole gitmedik ama 12 aylık aşısında 80 cm boy, kg 10.900 dü, gelişim tablosunda %75 oranında ilerliyordu
Esme1989 Evlatlarimcanim merhaba acaba argivit hala kullanıyormusunuz. Bende gördüm bu vitamini ama genelde 4 yaş sonrası kullanın gibi yorumları var. Siz bir faydasını gördünüz mü acaba
Evlatlarimcanim Esme1989 Ben faydasını gördüğüme inanıyorum iştahı arttı boyu da uzamaya başladı . 1 ölçek vermiyorum zaten yarım ölçek veriyorum eczacı o şekilde verin dedi . Bide gün aşırı 1 çay kaşığı uyumadan önce möllers veriyorum . Onun dozunu da eczacı söyledi . Doktorunda möllers önermişti .
Esme1989 Evlatlarimcanim çok teşekkür ederim size oğlum 18 aylık 9.5 kilo ve 78cm çok üzülüyorum bende aldım bugün denemek istiyorum möllers bilmiyorum ama onuda alayım yarın çeşitleri var mı acaba yada möllers demem yeterli olur mu acaba
Yldrm_36 Dilanbozkurt Oğlumda 79 cm 10 kilo toplu besin alerjimiz vardı yeni bir aydr gelişimi düzelmeye başladı şuan eminim yine kilo almştr kyafetlerden anlyorum
Evlatlarimcanim Esme1989 kolay içsinler diye Tutti Frutti aromalısı var meyveli sakız aroması o güzel oluyor tadına baktım bende . Eşinizin ve sizin boy ortalaması nasıl benim eşim ortalamaya göre kısa bende ortalama kadınlardan uzunum
Evlatlarimcanim Esme1989 kalsiyuma biraz ağırlık veriyorum ben yoğurt çorbası haftanın 4 5 günü içer . Süt içer ayran içer yani kalsiyum yönünden zengin beslemeye çalışıyorum
Esme1989 Evlatlarimcanim benim boyum normal sayılır 1.63 eşimin boyu kısa oda 1.67 birazda genetik oğlumun gelişimi farkındayım ama şimdiden yapabileceğim bir şey varsa yapmak isterim çok araştırıyorum bu yüzden. Sizide yordum kusura bakmayın