Tyfnhfz Merhaba arkadaşlar. Normal doğum sonrası dikişleriniz için neler yaptınız ? Madecossol kremini kullanan var mı ?
Mirac_21032019 Tyfnhfz hic bisey yapmadim sadece baticonla temizledim her gun hic biseu sürmedim doktorumda sür diye bisi vermedi zaten
Helloyagmur Tyfnhfz yarin litrelik su sisesine 1 kapak baticon dokup ilik suyun icine dikislerime doktum her lavabo ihtiyacimda daha sonrada kurutma makinasiyla kuruttum iyice :) hic agrim sizim kalmadi hemen gecti
Sdks Tyfnhfz 2 gğnebir sıvı activex diye sabun vardı dışını onunla hafifce yıkadım fiskiyeyle sonra doktorun verdiği spreyi sıkıp gazlı bezle sildim bazen direk sıkıp silmedim
Tyfnhfz Mirac_21032019 baticon u doktor mu vermişti? Bende hiçbir şey yapmadım ama bugün kontrole gittim madecossol kullanabilirsin dedi kararsız kaldım kullanmalı mıyım
Mirac_21032019 Tyfnhfz evet her gun baticonla gazli bezle temizliceksin dedi 2 dogumumdada oyle yaptim hic biseyde surmedim kendiliginden geciyi zaten onemli olan temiz tutmak orayi idrarli birakmamak o yuzden baticonla silmelisin mikrop kapmasin
babygirlandmom Vaginorm kullandım ben hem dikiş izini azaltıyor hem ağrıyı hafifletiyor tavsiye ederim