Nurr1863 Kızlar merhaba eşimle kan uyuşmazlığımız var ilk hamileliğimde doktorum yapmadı iğne doğumdan sonra eger bebekla olursa o zaman yapıcaz dediler bebeğim benim kanımı aldığı için yapmadılar 2.gebeliğimde bi sıkıntı olur mu bu
Deletedmom3544 Nurr1863 ben a negatif eşim b pozitif.kizim da b negatif ben iğne oldum gebeyken bende ikinci de vurulucam mi ki
Rumeysasaral Nurr1863 canim bana 8. Ayimda hamileyken igneyi yaptilar sen nye vurulmadin. Banada doktorum 2. Hamilelikte vurmiyoruz kan uyusmazligi ignesini dedi Sanki ayni kitaptan okumuyorlar arkdas
NunuDudu Nurr1863 benim ilk hamileliğimde vurdular. Doğumdan sonra da vurdular çünkü kızımla da uyuşmazlık vardı. 2.hamileliğimde doktor özellikle tembihledi 1 damla kanaman olsa dahi hemen gel iğne vurmamız lazım dedi. 24 haftaydı sanırım kanamam oldu vurdular. Doğumdan sonra hatırlamıyorum şu an vurdular mı.
Musam Nurr1863 27. Hafta diye hatırlıyorum o zaman bir igne yapılacak doğumdan sonra da bebeğin kan grubuna göre igne yapılacak
Cansu1112 Nurr1863 bana yaptilar hani dusük falan olmasin diye ama ilk cocuk senin kan gurubundansa ikincide sorun olmuyor icin rahat olsun tabi taktir ilahide