Mommmyyyy 1 yaş bebeklerinin uyku düzeni nasıl? Kac uyku yapıyorsunuz ve gece uykusuna kaçta yatıp kaçta kalkıyor? Bizim düzen bu ara şaştı da biraz 🥴 tek uyku uyuduğu zaman akşam 8 gibi artık yatiryorum çünkü çok uykusu geliyo 22.00 gibi kalkarsa gece 1 de uyuyo🙄 iki uyku yapsak gece uykusu 22.00 22.30 filan oluyo nasıl yapsam bilemedim bana da fikir olsun
Aklimdasin Mommmyyyy sabah 7 de kalkıyor 9 da geri uyur. 11 de kalkar. Öğlen 1 uyur 2-3 gibi kalkar. Aksam 8-5,9 gibi uyur bazen inat eder 10–11 olur
buselidunya Mommmyyyy Bebeğim 18 aylık, baya zamandır tek uyku yapıyor inan daha iyi. Sabah 9 gibi uyanıyor 2 gibi uyutuyorum, sonrasında da 9-10 gibi gece uykusu. Geceleri uyanıyor tabi ama ayılmasına izin vermiyorum hafif sallıyorum, uykuya geri dönüyor 🥲
balpetegimmmm Mommmyyyy bizimde düzen şaştı 🥴sabah 7 de güne başlıyoruz 10 na doğru bi 15-20 şekerleme yapıyor. 14:00-14:30 arası 2 saat uyuyor. Akşam 20:30-21:00 yatıyo. Bazen inatlaşıyo 22:00-23:00 olabiliyor. 🫠 tabi gece uyanıyor mutlaka 🥱 Son bir haftadır sabahları 5 te uyanıyor uyumuyo 1 saat takılıyoruz 6 da geri uyuyor 😭
isabel Mommmyyyy bizim de son zamanlar ikinci uyku biraz garipleri ama yaptırmaya çalışıyorum. 6-7 gibi uyanır akşam 20-21.00 arası uyur. Sabah 10.30-11 gibi yatırıyorum. 12-13.00 gibi uyanırsa bir de 15.00ten sonra şekerleme yaptırmaya çalışıyorum. Yapmazsa saat 17-18.00 gibi çıldırıyor 😩
Mommmyyyy buselidunya 15 18 ay civarı tek uykuya geçmek daha iyiymiş ben daha erken diye tek uykuya geçirmek istemiyorum. Sabah 7.30 8.30 arası kalkiyo ilk uykusunu öğle 1 gibi bitirirse ikinci uykusu akşamüstü 5 civarına kaliyo uyursa eğer gece uykusu 23 gibi oluyo o da çok geç. Ama 13 ten sonra uyutmazsam aksam 8 gibi uyutuyorum iki seferdir 22.00 gibi geri uyaniyo ikinci uyku sanıp uyanmam lazım diyo heralde😀 sonra bekle gece 1 e kadar
Mommmyyyy balpetegimmmm bizde Bi ara sabah 6.30 da alarm kurmuş gibi kalkıyodu. Ben perttim tabi sabahları. Erken kalkmasın diye pencereleri karartma yaptım. Şimdi geç kalkiyo ama uykusu şaştı. Bende şaştım 😀 tek uyku mu yapalım iki uyku mu bilmiyorum
balpetegimmmm Mommmyyyy aynısı bende 2 gündür yapıyorum ilk gün uyanmadı ama ikinci gün yine uyandı 😂🥴
Mommmyyyy isabel 12 13.00 gibi uyanirsa 15 erken değil mi şekerleme için asıl uykusu 17 gibi gelir bence
isabel Mommmyyyy oyle oluyor farkındayım ama 17de uyursa da gece uykusu kayıyor onu bozmak istemiyorum napıcamı şaşırdım 😬
Dbe1506 Mommmyyyy benim kızımda 1 yaşında sabah en geç 10 buçukta kalkar 14 gibi geri yatar 1- 1.30 saat uyur işte 15-15.30 gibi kalkar akşama kadar durur akşam en erken 22.00 de yatar en geç gece 1 buçukta yatar biz eşimle oturuyor geç saate kadar ses olunca hemen uyanıyor bu yüzden ben kendimize göre ayarladım yani bilerek olmadı kızım kendi kendine düzen kurdu illa şu saatte uyucak diye saat tutmadım bebek bu ne zaman uykusu gelirse o zaman yatcak düşüncesindeyim çünkü belirli saatte uyutmak isteyince huysuzlukları artıyor denemiştim ama bize uymadı
Mommmyyyy Dbe1506 ya bende Bi ara denedim. Bebek bu zorlamaya gerek yok ne zaman uykusu gelirse o zaman uyusun dedim ama baktım çok zor oldu hem ona hem bana. Bu sefer dinlenmeye vaktim olmadı gibi oldu.
Mommmyyyy isabel evet ya bende aynı öyleyim şaşırdım. Sabah 6.30 da kalkınca daha düzenliydi uykusu aslında. Akşam da erkenden uyuyodu. Ama sabah ben çok zorlanıyodum.
Kbrozmn Sabah 7.30 gibi kalkar 10.30da ilk uykusuna geçer. 3.30 gibi de ikinci uykuyu yapar akşam 8.30-9 da uyur😊
Dbe1506 Mommmyyyy o zaman evet düzeni sizin kurmanız lazım çok şükür maşallah benim kızım çok zorlamıyor beni diş zamanı bide hasta olunca biraz zor oluyor onlarda normal zaten ama benim kızın 6 aydan beri böyle tabi 6 aydan 1 yaşına kadar gündüz uykusu 2 kereydi 1 yaşında teke düştü yine aynı düzende ama