SevimSemiray Kızım 8. Aya girdi, dişleri çıktığı zamanlarda emerek uyuyordu bunu alışkanlık haline getirdi, geceleri beşiğine yatırıyorum fakat sabaha kadar 5 6 kez uyanıyor sürekli memede uyumak istiyor bu durumu nasıl düzelte bilirim çok zorlanıyorum 😔
S_D SevimSemiray analarin kanayan yarasına parmak bastınız 😐 alın bendende o kadar. Yara bandı olanda çıkar inş☺
Ocakhaziran SevimSemiray işin kötüsü oğlum 10gibi yatıyor yarım saatte bir ağlıyor yanına yatıp meme verip kalkıyorum sonra yine aynı yarım saat oturamıyorum cıkdırcaktım nedeyse gece uyurken anlamıyorum bu kadar uyandığını
elfhuma19 SevimSemiray Aynısını yaşıyorum 6 aylık bebeğim diş çıkarıyor nasıl acıdığını tahmin ediyorum kıyamıyorum ona ama sadece emerken uyuyor sabahları dayak yemiş gibiyim yarım saat uyusam kâr diyorum ama yok 😔
Deletedmom212 Bende burda bekliyim🤷🏽♀️6 ay 20 gunluguz hala saat başı emiyoruz geceleride dahil 🙇🏽♀️
SevimSemiray Uyku metotlarını deneyin dediler denedim fakat ağlamasına içim elvermiyor biraz daha sabret yaşından sonra düzelir diyorlar ama sabah yataktan dayak yemiş gibi kalkıyorum 🙄
Eda-aks34 SevimSemiray bende senin gibiyim 10 aylık gece maması veriyorum yemiyor ama sürekli emiyor çalışılıyorum uykusuz geceler sabaha kadar dermansız kaldım İnan ama çözüm yok 😔
BskDuru Yahu normal değil mi dişlerinden dolayı uyanması nolur biraz elinizi vicdanınıza götürün sizin bir yerleriniz ağrırken uyuyabilir misiniz. Evet uykusuzluk çok zor ben de dün gece saat başı ayaktaydım ama napalım bebişler de memede sakinleşiyor. Ama diyorsanız ki uyku benim için daha önemli ağlata ağlata gece emzirmelerini bırakabilirsiniz geceleri iyi uyursunuz ama diş dönemlerinde emmeyeceği için naparsınız bilemem.
SevimSemiray BskDuru tabiki normal ama şuan bizim 4 dişimiz çıktı artık bi süre çıkmaz diye düşünüyorum ağrılı dönemler geçti bize kalan memede uyumalar oldu yine diş çıkarsa yine emerek uyusun ama şuan ben yıprandığım için gündüzleri onla oynucak enerjim kalmıyor ve ağlatmadan bir çözüm bulmak istiyorum 🙄
BskDuru SevimSemiray biliyorum çok haklısın aynı durumdayım çok yıprandım ama napalım dertlerini anlatamıyorlar ve sadece emerek rahatlıyorlar bu günler de geçecek özleyeceğim diye avutuyorum kendimi. Çıkma demeyin biziö daha 2 diş yeni çıkmışken 4 diş birden patlatmaya başladı 1 aydır çekiyorum. Yandaki dişler gelecek olabilir.