Nevakizim Kızım 29 günlük mememde uyuyor, kucagımda , omzumda uyuyor yataga koyuyorum 5 dk ya kalmiyor gozler acılıyor tecrübeli anneler tavsiye bekliyorum😔😔😔
UcuBulunamayanBant Nevakizim sizin kokunuza ihtiyac duyuyor yatakta yanina uzerinizden cikardiginiz tshirtinizi falan koyun yada uzerine ortun o sekilde kokunuzu alarak uyumaya devam edebilir diye dusunuyorum.
Elif6161 Nevakizim kundaklamayı deneyin neye alışırsa o şekil gidiyor benim ikizlerim sallanmaya alıştı 6 oldu hala sallanıyorlar
Seymaseda Nevakizim Bence süt yetiyor ama kokumuza alıştıkları için böyleler canım . Yatağa koy ağlasın kucağına al sussun hep böyleyiz 🥹
Dunyamsensn2008 Nevakizim Yani bence normal bir durum benim de kızım 1 aylık size birşey soracağım bebeğiniz ne aralıklarla emmek için uyanıyor veya ağlıyor
Elif6161 Nevakizim uyanıkken kundaklayın o şekil uyutun diğer türlü elleri oynayınca korkup uyanıyorlar
Nevakizim Elif6161 evet kesinlikle eline eldiven takmadigimda uyuyor iki dk sonrasinda sacini cekip uyandiriyor😅 deneyecegim tesekkurler