Fbaa Yemekten sonra çaya misafirim gelecek kızlar ilk kez geliyo evime neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum
Denizanasi92 Fbaa dr oetker in hazır kutudaki şeylerden alıyorum pasta börek konusunda beceriksizim ya da en garanti tarifim browni
Leylaa_ Fbaa Yanı biraz geç haber vermiş . Ben hemen bi Tatlı alırdım Tatlı tuzlu kurabiye alırdım evde varsa çerez meyve çıkartırdım Yada hemen bi kek Yaparım 3 2 1 pogca var onu yapardım
Fbaa Denizanasi92 bende beceriksizim beceriksiz değilde bu pasta borege çok üşeniyorum yavaş yapıyorum her türlü yemeği sipsak yaparım da pasta börek zor geliyo browniyi mi al diyosun
Asyaayaz1 Tatlican Dereotu varsa dereotlu poğaça yapın ben çay olana kadar hazır olmuş oluyor o şekilde yapıyorum yanına hazır tatlı kurabiye alın milföy ve çikolata varsa katkatta yapabilirsiniz 5 dkda
Leylaa_ Tatlican 3 pk kabartma tozu 2 sb yoğurt 1 sb sıvı yağ Tuz aldığı kadar un İçine istediğini koyuyorsun çok basit ve lezzetli oluyor
balkzm Fbaa hazır tatlı alın, tuzlu kurabiye yeter,çerez,meyve..bu saate ilk defa gelecek misafir mi olur ya..
Eleftra_ Fbaa truff yap ben cok sevyom kek yap veya al ufacik elinde dagit icine saralle biraz sut ve findik veya damla cikolata vs varsa kat yoksa sart degil iyice yogur yuvarlak yapip hindistan cevizinenbula. Yaninada kisir yada patates salatasi
Minnakordek Fbaa yemeği de sizde yiyeceklerse bence bir muhallebili revani veya Kıbrıs yeterli gelir vaktin yoksa Hira tatlısı da basit çünkü tok olacaksınız çerez de koyarsın yanına yeter kahve de yaparsın onla da lokum çikolata
Denizanasi92 Fbaa ay bende öyle yemekli misafiri daha çok severim. Yok sosu yumurtasız ıslak kek yaz Google a nefis yemek tarifleri sitesindeki garanti bi tarif onu yaparım genelde. Dr oetkerin kurabiye revani veya profiterol hazır harçlı kutuları var ya onlardan da yapıyorum benim tarif garanti ve basit olmalı sevmiyorum o yüzden güzel de olmuyo 😄😄😂
balkzm Fbaa ozamn konu değişir,bugünden güzel hafif bir tatlı yapın,yarında kurabiye yapın,çerez vs..dicemde poğaça , börek vs şeylerde de olabilir, mercimek köftesi vs.
Fbaa burjuvaanne doğru söylüyorsun eşimde hazır alırım dedi bende yok ben yaparım ilk kez gelecek 1 gün önceden haber vermiş dedim😁