Lylknt01 Merhaba kızım 14 günlük aile hekimimiz ikinci kez topuk kanı vermek için çağırdı böyle bir durum yaşatan oldu mu çok tedirginim
Sevgilina Lylknt01 topuk kanını aldıklarında numuneyi tam yapamazlarsa tekrar alma durumları olabilir. Endişe etmeyin isterseniz zaten bi sorun olsa size bilgisini veriyorlar mutlaka.
Cansuaysima Lylknt01 üzülme ben 3 kere topuk kanı verdim ilk verdiğimde bi sonuç yüksek çıktı tekrar çağırdı gittim bu sefer 2. Verdiğimde o düzeldi başka bir sonuç yüksek çıktı 3. Kez çağırdılar gidip verdik yine sonra düzeldi yani aramadılar çok şükür ama o beklemek çok kötü içim kan ağladı kaç gün lohusa lohusa hep ağlıyodum ya birşey çıkarsa diye ve öyle oluyormuş bir çok bebekte düzelir ki Eminim sizinkide
Lylknt01 Melek_Eymenim inşallah hormonlar ilk günler yüksek çıkıyormuş dedi doktoru ve antibiyotik kullanıyordum o aralar inşallah onlardandr
Pimpirikk Korkmayın benim oglumdan 4 kere aldılar hiçbişey çıkmadı zaten bi anormallik olsa belli olur hissedersiniz bazen alamıyorlar yada test tam sonuç vermediği için tekrar istiyorlar ben günlerce ağlamıştım ama alınan kan tam alınamadığından sürekli almışlar çok şükür bisey yok inşallah sizdede bisey çıkmaz üzmeyin kendinizi
kubrasonmez16 İlk topuk kanı doğduğunda, ikincisi 4. Ya da 5. Günde alınıyor. İkinci kez çağırılıyoruz dediğin 2.yi verdikten sonra tekrar mi çağırdılar yoksa 2.yi vermediniz mi? Çünkü topuk kanı ile ilgili problem olunca sağlık bakanlığı arıyor sizi doktorunuz ya da hemşiresi aramaz
Lylknt01 kubrasonmez16 ikinciyi verdik doktorumuz aradı acaba onlar mı göndermeyi unuttu diye de düşünüyorum
kubrasonmez16 Yani ben özel bi kurumda çalışıyorum, biz hep dediğim günlerde alıyoruz. İlk defa 14 15 günlükken duyuyorum
Lylknt01 kubrasonmez16 evet sonradan çağırdılar bende ilk defa duydum ve bir sorun çıktı mı diye sordum doktora bizim bilgimiz yok ikinci kez almamız istenmiş dedi
Lylknt01 Cansuaysima aynen lahusa lahusa morel falan kalmıyor insan da neyse ki çoğu kişinin başına gelmiş ve çok şükür hiç kötü bir sonuç olmamış inşallah bizimki de öyledir
Ceyhununbalannesi Lylknt01 Bizide çağırmışlar dı. Gittik tektardan verdik bi sorun olursa dönüş yapariz demislerdi cok şükür ki tekrardan aramadilar.
kubrasonmez16 Yetmemiştir içinizi ferah tutun bazen kağıtta ki i yuvarlak delikleri tam dolmuyor, bakanlık onları çalışamıyor yenisini istiyor, çok karşılaştık böyle durumlarla rahat olun rabbim minik meleği korusun♥️🙏