Oykunil Oykunil uyku tulumuna para vermek istemiyorum cünkü kakası Dalan geçiyor bir tane alsam yetmez
Halimea Oykunil tişört ve sortla yatırıyoru. Havvalar cok sıcak bugun havva yagmurlu ama yinede sıcak🥵
Anneko Oykunil yarım kol zıbın ince tayt giydiriyorum üstünü de örtmüyor tepiniyor ama oda sıcak oluyor
Asyaayaz1 11 aylık tişört ve şortla yatıyor kızım yada tişört uzun ince pijama ile yatıyor cnm istanbul bizde.
Asyaayaz1 Oykunil göğüs ve sırt bölgesinden anlayabilirsiniz cnm birazda eve bağlı bir durum kızımın yattığı oda çok sıcak oluyor o yüzden o şekilde yatırıyorum
Oykunil Asyaayaz1 gece sanki bana serin geliyo aslımda yaz yani ama sanki üşür gibi geliyo ben bide üstünmü örterim onu. Açık diye uzun kol giydirirsem ancak rahat ediyo içim ama çocuğu da pişirmek istemem
mehmel54 Oykunil açıyor ama üstü açık bir şekilde bile terliyor ve babası sağolsun sürekli uyanıp örtüyor
sarmaliklahana Oykunil kısa kollu zıbın ile yatıyor evde de gündüz öyle bütün gün. Dısarı cıkınca da öyle 🤭 9 ay 10 günlük kızım
sarmaliklahana Oykunil kızımda üstünü örtmez. Cok sıcak olunca odada balkon var kapıyı acıyoruz serin olursa kapıyı kapatıyoruz 🤭 yoksa uyumuyor 🥴
Gunes21 6 aylık kızım, son 1 aydır sürekli uyanıyor geceleri. 2 gecedir kısa kollu zıbınla yatırıyorum ve sadece 2 kez kalktı sıcaktan mı uyuyamıyordu yoksa tesadüf mü bilemedim 🤷🏼♀️ İstanbul
Findikzadem Oykunil şort tişört yatıyor cam açık buna rağmen suyu çıkıyor sabaha karşı biraz soğuyunca müslin örtüyorm Osmaniyedeyiz
Alparslan616161 Oykunil 2.5 aylık zıbınla yatırıyrm hani erkek çocuğu bide sıcağı sevmiyor benim oğlanın üstünü örtüyorum ayaklarıyla atıyor aşağı öyle rahat yatıyor.
Denizanasi92 Oykunil gece serinliyor gündüz kısa kolla ama gece müslin tulumla yatırıyorum üstünü örtmüyor