Masalmelisa2304 2 Ay 1 günlük bebeğim 4 kilo 100 gram sizin bebeleriniz kaç kilo. Bugün doktor bu ay 350 gram almış ve çok az dedi boyumuz ise 56 cm 😢 kendimi kötü hissediyorum
Neslihan-55 Masalmelisa2304 kötü hissetme annesi olur öyle şey 🥰 emiyorsa sık sık emzir yarım saatte 1 saatte bir sürekli emzir ne kadar emerse kendi bırakana kadar göğsünü emsin mama veriyorsan da 1 saatte 1.5-2 saatte bir sık sık doyur bişey olmaz Allah’ın izniyle inşallah 🥰 içini gönlünü ferah tut
Themamacita Masalmelisa2304 350 gr alması az evet ama bebekler bunları tölere edebiliyor bir ay az alır bir ay fazla memede çok durmuyorsa günde 1-2 defa mama da verebilirsiniz ben vermiştim
Terazianne06 Masalmelisa2304 aman boşver ya az kilo almışsa takviye yapılır bir şekilde alır kilosunu . Sen stres yaparsan çocuğa yansır keyifli zaman geçirin bol bol emzir gerekiyorsa mama desteği at kendini üzme
Masalmelisa2304 Neslihan-55 Emiyor çok şükür 🤲🏻 göğüsümde 20 25 dkka değil de 45 dkka 1 saat falan kalıyor ebe de dedi ki doymuyor ki ondan o kadar uzun kalıyor yoksa 15 20 dkka da bırakır
birannebirmelek Masalmelisa2304 3150 ve 50 cm doğmuştu benim kızımda ilk aydan sonra az almıştı reflüsüde vardı çünkü bende çok üzülüyordum annelik işte ama boşuna üzülmüşüm sonradan toparlamıştı şimdi 10 aylık 9300 75 cm 🙂 etrafa sorsam hala zayıfmış doktordan iyi bildikleri için 😀 o yüzden hiç canınızı sıkmayın 🙏🏻
Neslihan-55 Masalmelisa2304 yok ya bence kimi bebek zevk içinde emiyor benim oğlum da öyleydi ebemiz emmesi 15-20 dk sürer gerisi kokun için senin kollarında kalmak için demişti bana da
Marselinannesi Masalmelisa2304 her bebek 15 dakika da emip bırakmıyorki benimkide doysa bile memeden ayrılmıyor emiyor gibi yapıp öyle memede uyuyor.
1annenin_sesi Bebegim suan 5 aylık 8 kilo. Dogum kilosu 3540 gramdı. 2 aylıkken 6 kiloydu. Yavaş yavaş az almaya başlıyor artık. 3 ay kadar nerdeyse 1 kilo alıyordu. Şuan kilo alımı yavaşladı.
Masalmelisa2304 1annenin_sesi büyüdükçe yavaşladığını biliyorum da ebenin tepkisi sanki çocuk hep aç kalıyor gibiydi
Neslihan-55 Masalmelisa2304 herkesin ne dediğini kafana takma boşver konuşan konuşsun araştır kilosu az mı dedi kilo nasıl aldırırım çok mu dedi nasıl kontrol ederim aç bırakmadan onlara bak Instagram da nette çok güzel bilgiler tarifler uygulamalar bak ordan içini gönlünü ferah tut her şey olacağına varır 🥰
TwinsmomDA Masalmelisa2304 ilk ay güzel almış aslında aylık ortalama 800 gr alması lazım. İlerleyen zamanlarda toparlar.