Janss
[bilinmeyen] Uzun kollu zıbınların üstüne giydiriyorum ben . Sonra baktım enerjisi yerine geldi tepinip yuvarlanacak çıkarıyorum . Genelde yıkadıktan ve uyandıktan sonra giydiriyorum . Bazen balkona falan çıkaracakken de sırtına atıyorum penye yeleklerden daha çok elim örgülere gidiyor ☺️
Janss
[bilinmeyen] Ben doğudayım burası hala 30 derece . Biz tşörtle geziyoruz evde ama ben o yüzden de ince giydiriyor olabilirim . Evin sıcaklık durumuna göre tek kat çift kat ayarlarsınız bence .Terleyince daha çabuk soğuk alıyolar . Sonra gelsin burun tıkanıklığı gitsin öksürük hapşırık 🤦🏼♀️
Mathilda
[bilinmeyen] giydiriyorum ve hep de giydirmek istiyorum, hiç küçülmesinler istiyorum. Canım anneanneciğim örmüştü onları 😞
Gurbettebianne
[bilinmeyen] zamanında bizlerede giydirmediler mi canım .ne zararı olacak yeni yeni şeyler çıkarıyorlar gerçi zararlı diyen dr bile kesin vardır .hı bende de birsürü var ama ben kullanamıyorum hemen kasıntı yapıyor kızarıklık yapıyor . Bende öyle mesela yün felan kullanamam oğlumda öyle olmuş maalesef 🤷♀️ Ama zararı yok
sevcan
bende giydirıyorum anneannem renk renk örmüş göğsünü kapatıo ordan soğuk almıo cokta memnunm..
Sulegorkem
[bilinmeyen] ben çok fazla örgü kullanmıyorum zaten çok fazlada örgü yok daha çok penye kullanıyorum ama benim yüne karşı alerjim olduğu için annem bir ikitane antibaktirel alerjik olmayan iplerden ördü o kadar battaniyemiz bile yok örgü🙂 ama tabi benim alerjimden kaynaklı bir durum buda 😄
Nurdanhakan
[bilinmeyen] ay tabiki giydirin yünü tüyü sakınmayın alıştırın sonra alerjiydi uğraşırsınız neyden sakınırsanız ondan çekersiniz benim oğlum mesela doğduğu günden beri bırakın yeleği patiği evdeki kedilerimle zaman geçiriyor çok şükür sorunuz devam ediyoruz
EsraUlurak
[bilinmeyen] ben severek giydiriyorum askılı zıbın ve tulum giydiriyorum uyanınca sırtı sıcak oluyor yeleginide giydiriyorum ohh misss 😃
Hatice3
[bilinmeyen] canım 1 aylık bebeğim tek katın üstüne giydiriyorum uyanınca sonra emerken falan çıkarıyorum terliyor çünkü
Gurbettebianne
[bilinmeyen] tamam kabul peluş azıcık felan biraz sıkıntılı çünki bende ağzında bir kaş defa yakaladım hep oyuncakları ağzına aldığı için tüyleri hep yemiş bildigin 😀 suanlık vermiyorum peluş felan . Ya işte biz üşürler diye çok korkuyoruz . Ben hep daha ufakken çift kat giydirdim altınada üstünede .gezmede bi bebek gördüm aynı aydaydık inanırmısın kadın yek kat inçe bişe giydirmiş ve Bolu gibi soguk bir memlekette ve ben sok oldum .ama tabi yine aynı giydirmeye devam ettim 😃
Gurbettebianne
[bilinmeyen] aynen biz çok fazla abartıyor olabiliriz ama işte elde değil .biz uyku tulumu kullanıyoruz gece Emin’im üşütmez çok sıcak tutar ama hani üzerine bişe örtmüyoruz ya ondan bile eşimle ayy içimiz rahat değil üşücek diyoruz😀
Gurbettebianne
[bilinmeyen] 🤷♀️🤣🤣
Deletedmom02
[bilinmeyen] canım biz 4 ay 11 günlüğüz zıbının üstüne bluzünü giydirip uyutuyorum uyunanca üstüne takıyorum yeleğini
Talhaninannesi
Bende şimdiden giydiriyorum tüylerden dolayı üstünede önlük takıyorum ne kadar önleyebilirsem:)
Deletedmom02
[bilinmeyen] ben pantolonlarını bile ördüm kilotlu çorabın üstüne giydiriyorum sıcacık tutuyor🤗 şimdi yeniden rengarenk örmeyi düşünüyorum
Melikeyigitemre
[bilinmeyen] benimde annem kayinvalidem yapti bizde kırklık yapilir bebege kızlı erkekli bebek dogmadan once getirilir misafirler geldiginde düzülür onlarda bakarlar bolca var ceket yelek ben giydiriyorum sabahlari soguk oluyor tek kat ustune giydiriyorum iyi oluyor ya üsümesinler yavrular 😊
Deletedmom02
[bilinmeyen] canım o kadar güzel siteler var ki şimdi yeni öğrenmeye başladıysan sert olur elin alışkın değil 3 numara şişle örüyorsan 3 buçuk 4 ile ör gevşek düşer çıkı rahat örersin
Melikeyigitemre
[bilinmeyen] aynen oyle oluyor 😊
Deletedmom02
[bilinmeyen] evet yapıyorum ceketler yelekler hala battaniyesine bile ördüm🤗 artık yakadan başlamalı bile örebiliyorum ana okula gitmesine bile mont ördüm yakadan başlamadı çok güzel 🤗 pirinç örneğinden belki bilirsiniz
Deletedmom02
[bilinmeyen] https://m.youtube.com/watch?v=rDXzUVmlLmM burda örneğinde var nasıl yapıldığı da bakabilirsiniz belki yardımcı olur🙂