Taze_anne Merhaba anneler bi tanidigimizdan duydum limon kaynatip iciliyomus zayiflamak icin google da baktim var oyle bisey limon kaynatip sarimsak zencefil vs. Koyup iciliyo cok zayiflatiyomus duyan varmi acaba emzirirken bi zarari olur mu ki 🤔
fatmamelis Taze_anne bence bi şey içmeye falan gerek yok zayıflamak için, emzirirken zaten kilo veriliyor 🙂 bknz; ben 80le hamile kaldım, 88le doğurdum, şu an 75 kiloyum. Diyetisyene gittiğim halde bu kadar kilo verememiştir 🤷🏻♀️😄
Asafff__ Taze_anne fatmamelis katılıyorum size birde bebeğiniz emekliyorsa tamamdır bende 55 le kaldım 65 le girdim su an 54 üm
Yalin Taze_anne yazdiklarinin hicbiri emzirirken zararli olabilecek seyler degil ama hic duymadim bu karisimi.
Berfe fatmamelis bende emziriyorum aşırı bir iştahımda yok ama hala kilo veremedim 49 la hamile kaldım 73 le Doğuma girdim Doğumdan sonra 64e düştüm 2 ay oldu hala 64 1 kilo bile gitmiyor 😭😭😭
Eliffff Taze_anne limon kaynatıp değil ama sabah kahvaltıdan yarım saat önce ılık suya limon parçası atıp iç dedi diyetisyenim emziriyorum bu arada
fatmamelis Berfe Belli bi aradan sonra kilo vermek yavaşlıyor , yavaş vermek daha iyi kiloları. Geri alınmıyo 🙂
thelake Taze_anne Evet yarıyor 1 ayda 4-5 kilo falan verdi Limonları sık 1 litre suda bi taşım kaynat sonra sıktığın limon suyuna ezdiğin bir baş sarımsağı ve bir çay kaşığı zencefil tozunu koy iyice karıştır kaynattiginbi litre suya karıştır 2-3 dk daha kaynat limon kabuklarını al suyu süz sabah akşam aç karnına bi su bardağı içiyordu eşim
Zehrahuma thelake thelake limonlarin suyu önce ayrı mi bırakılacak kabuk mu kaynatılacak önce anlayamadım kusura bakma tam anlatirmisin 75 le hamile kaldım 80 le doğurdum ama su an 85 oldum :(
thelake Zehrahuma Limonları sıkıp kabuklarını 1 litre suda kaynatın sonra zencefil sarımsak ve limin suyunu ilave edin bi iki dk daha kaynatın sonra süzüp sabah akşam aç karnına bi su bardağı için
Zeyas2 Taze_anne zaten bu kür sürekli yapılmıyor fazlası zararlı ben 1 ayda 5 kilo vermiştim sabah ve geceleri içtim 20 gün kadar diyet yapmadan emzirmeye zararlı olacağını düşünmüyorum bende şuan yogurt kürü yapcam tarçınlı limonlu oda fayda ediyor