Burcuburcu Kader477 😔😔😔 önerisi olan varsa bende dinlerim gaz damlaları masajlar çaylar neler yapıyorum çare olmuyo hayatımızı mahvetti bu gaz
elifzeze Kader477 gaz yapıcı şeyler yeme içme canım bırde bebegıne zeytinyağıyla karnına masaj yap ılık havlu koy karnına da geçmiş olsun
BuseTursalMoran Kader477 iyi bayramlar. Ben aktardan rezene,anason ve tane kimyon aldım bu üçünden 1 fincan kaynamış suya 1er çay kaşığı atıp 5dk demlendirip günde 2-3 defa içiyorum faydasını gördüm tavsiye ederim
BuseTursalMoran Kader477 ben bebeğe içirmiyorum içirilebilir diyorlar ama kıyamıyorum kendim içiyorum.
diraraa Cok gaz atagi oldugu zaman ben de demlenmis kimyon veriyorum bebege. Dr ayak altina aci elma yagiyla masaj yapabilcegimizi de soyledi ancak henuz onu yapmadim
TeachersMom Kader477 öncelikle memede uyutmak gaza neden olan şeylerden biridir. Bu yüzden doktorumuz bize emzik kullanımının önerdi
Kader477 TeachersMom aventin emziğini aldık diğer markaları kabul etmedi bunuda bes on saniye durdurdu, siz nasıl alıştırdınız
TeachersMom TeachersMom Berra canım bununla.ilgili bugün paylaşımda bulunacağım . İstersen Instagram'da takipte kal . teacher.momm