Uzunkirpik1728 Güzel anneler bebeğinizin gece ve gündüz uykuları nasıl? Uyutma yöntemleriniz neler nasıl uyutuyorsunuz?
DuyguSentrk Uzunkirpik1728 bizim gece gündüzümüz yok valla sürekli kucakta veya memede uyumak istiyo yerine bırakınca hemen gerilmeye başlıyo ellerinden dolayı uykuyada tam dalamıyo kundak yapıyoruz bu sıcakta ama onuda istemiyo suanda bile kucağımda uyuyor🤭
Egelihayat Uzunkirpik1728 22 uyku 23.30 uyanis 23.40 uyku 2 uyanıs 3.15 uyku 4.20 uyanis 4.35 uyku 6.38 uyanis 7.50 uyku 8.35 uyanis 1 saat bilemedim 1 bucuk saat uyudu dahaaa . Bu geceki uyuma uyanma saati
bursamom 1.5 aylik kizim var masallah hic uyku sorunu yasamiyoruz emiyor 2.3 saat rahat uyuyor.. sadece tuvalet sorunumuz 4-5 gun yapmiyor.. sizde oylemi??
Gizemozalp bursamom gazını uyurken nasıl çıkarıyorsun peki? Benimde meme de uyuyo normalde ama ben gazını çıkarmak için sırtına pat pat yaptığımda uyanıyo sonra ayakta uyutuyorum
Uzunkirpik1728 bursamom evet benimde kızım emip uyuyor 2-3 saate kadar.. aynı şekilde son birkaç gündür kakasını yapamıyor zor yapıyor.. kıpkırmızı oluyır uykusundan uyanıyor ıkınırken yavrum.. ne yapacağım bilmiyroum..
Gizemozalp Valla bizim 2 ay 6 günlük gündüz uykusu yok denecek kadar az gecede 2-3 saatte bir uyanıyo oda acıktığı için. Ben ayakta hafif hafif sallayarak uyutuyorum. Kucakta uyumuyor artık
Dmngrkmmm Gizemozalp benim de oğlum 2 ay 12 günlük. Gündüz gerçekten uyumuyor yarım saat bile sürmüyor bir ya da iki kez. Gece de 2 saatte bir uyanıyor.
Uzunkirpik1728 Gizemozalp benimde öyle tam emdikten sorna uyuyacak ama gazını çıkartayım diye alırken uyanıyor bu seferde omzumda uyuya kalıyor (bazen gazı çıkmadan da)
bursamom Gizemozalp meme de emerken uyuyor biraz kucagimda tutuyorum yada yatarak emiyor dalinca sessizce beşiğine koyuyorum uyanmiyor☺gazi da olmuyor oyle..ilk zamanlar gazini cikarmak icin kaldirdigimda uyumuyor bidaha..
ArzelaHazan E tipi ana kucağı var öneririm uygunda fiyatı emziriyorum ona koyuyorum iki sallıyorum uyuyo sonra yatağına koyuyorum
Melek_Eymenim Uzunkirpik1728 bazen gunduz uyur ama gece uykusu yok sabah ezanindan sonra uyuruz bide gece tam 10 defa uyaniyo 2ay 1 hafta
fatmamelis Uzunkirpik1728 47 günlüğüz, normalde meme de uyur yatağına koyardım. Meme de uyumayınca ayağımda sallıyorum en rahatı o 🙂
Elvn94 Uzunkirpik1728 tabikide uyuyor ama cok degil kyfine gre takiliyo bn ne yprsam upayin o bildgini ypyo cnm
bursamom Uzunkirpik1728 1 hafta tuvaletini yapmadigi oldu cok agliyor ilk bebegimde doktor lağman yapabilirsin demisti kizima da cok az yapiyorum lağmani hemen yapiyor..
Nkht2705 Uzunkirpik1728 1 ay 25 günlük oğlum,gündüz sık ama az uyuyor(20-30 dakika gibi)gece çok şükür 2-3 kere kalkıyor.Huysuzluğu yoksa pış pış yaparak yattığı yerde uyutuyorum ama olmazsa ayağımda sallıyorum☺️
Beyza13345 Nkht2705 gündüz uyandığında peki huysuzligi var mu ? Ayni seyleri yasıyoruz da seninle yarim saat uyuyor uyanıyor karnı acıkıyor napcahimi sasırdım bende artık