Bernur_GT Hanife001 bir sürü emzik denedim hiç birini emmedi nuk kaucuk emzik aldım onu biraz alıyor ama isteyerek emmiyor yine de
Farahzeynep Hanife001 benim kızım, 1 ay boyunca plastikleri 5 dakika emip attı, kusacak gibi yaptı. Nuk kauçuk aldım, ağzına aldı daha çıkarmadı, 4 aylığız hala kauçuk kullanıyoruz 😂
Tuba Hanife001 normalı emmiyordu bende kauçuk aldım onu da emmedi. 2 aylıkken tekrardan avent ultra air olanını verdim ve emdi (başta onu da emmiyordu). şuan 6 aylık ve hala onu emiyor
AyseAlyamm Hanife001 benim kızım da silikon emmedi canım ilk başta nuk kauçuk damaklı emziğini tuttu 2.5 aylıkken 7.aya kadar kullandık 🙃şimdi dışi çıktı artık koparabilir kauçuk emziği o yüzden aynı emziginin silikonuna geçtim 1 hafta kadar yadirgadi şimdi bı sıkıntı yok emiyor şükür 🤗
Zeynep98 Neden emzik veriyosunuz ki hanımlar benim bebeğim hiç birini almıyo öğürüyo emziğin ne gibi yararı oluyo🤔
Farahzeynep Zeynep98 yenidoğanlarda sürekli emme isteği olduğu için bebeklerin kendi halinde durması için veriliyor, yenidoğanlar çoğunlukla açlıktan değil, emme istekleri fazla olduğu için emerler 🙄
slnselcuk Benimkide almiyor yalanci memeyi nasil yapmamiz lazim daha 25 gunluk yalanci meme kurtarici
yagmurtpl Hanife001 bebeğim 2.5aylık,ilk günden beri nuk kaucuk kullanıyoruz, bebeğim uyku zamanı alıyor, rahatlıyor, sonra atıyor