Baakpnr- Arkadaşlar üst diş mi çıkarıyor hiç anlamıyorum çok iştahsız bu ara . Üst diş nasıl çıkıyor nasıl bir görüntü oluyor , yardımcı olur musunuz? 2 kişi zor açtık ağzını glgldld 😂 alt 2 dişimiz de çıktı bu arada
Deletedmom_61 Baakpnr- evet canım dış ama 1 haftayı bulabilir biraz daha aşağı inmesi gerekiyor sonra mısır patlagi gibi çıkıyor
Baakpnr- Elisa34 ya inşallah bilen arkadaşlar yardımcı olurlar canım benim sana da teşekkür ederim, hıc iştahı yok bu arada bilemedim niye diş mi acaba deidm 🥰❤️
Daylin1 Baakpnr- canım hayrli olsun dişi çıkıo😅😉istahsz olması gayet normal artk arka arkaya çıkar dişi, kehribar kolye taksaydnz o yardımcı oluyor diş çıkarmaya
ikicocukcokcocuk Baakpnr- Benim kızım da öyleydi diş kaşıyıcı yok mu eline verin rahatlar ben calpol veriyordum hem uykusuna yardımcı oluyordu hemde bi kaç bişi yiyordu ayrıca diş jeli fln sürüyordum rahatlatıyordu
Baakpnr- Deletedmom_61 çok teşekkür ederim canım benim iştahsızlığı bitse inşallah gerisi hallolur cok üzüldüm hıc yemiyor cunku ❤️
cevikoznur95 Evet canim diş yerleri üst disler bizim de zor cikmisti iştahsızlık olmustu malesef sma düzeliyor bir süre sonra gecmis olsun🙏
Baakpnr- cevikoznur95 patladıktan sonra geçer mi kuzum iştahsızlıgı yaa gerçekten huzursuzluğu uykusuzluğuna razıyım da yememesi cok canımı sıktı
sabiriogrenenbiranne Baakpnr- Evet çıkacak gibi duruyor. Bu arada fotoğraf çok iyi çok güldüm Maşallah tatlı bebiş. İnşallah huzursuzlanmadan, ateşlenmeden en düşük yorgunluklarla atlatırsınız 🤍
Baakpnr- sabiriogrenenbiranne Bu arada fotoğraf çok iyi çok güldüm Yaaaa cok komik gerçekten 🥰❤️😃 hep gülün ❤️😇 cok teşekkür ederim ❤️
Baakpnr- ikicocukcokcocuk alt dişlerden kalma var canım bısıler ben hiç diş diye düşünmedim bile cok teşekkür ederim 🥰❤️
Baakpnr- Evolit yaaaaa evet en komik olmayanını paylaştım diğerlerini görseniz gülmekten ölürsünüz 😂❤️
cevikoznur95 Baakpnr- evet çıkarınca geçiyor canim dentinox jel kullanmıştım biz o rahatlatiyordu gece de çok ağlıyordu hemen patlamamisti ama sizinki inşallah çabucak geçer 🙏azı dişlerine kadar bir bakmışsın hepsi birden cikmis hiç birsey anlamadık