Gari_de_Gari Bendenizsirine var garantisi de belki beyni karışmıştır dinlenince düzelir falan diye Ümit ettim de olmadı🥺
Gari_de_Gari Mihrimahim16 geçerli bi sebep olabilir aslında bıhmıştr benden ama elim ayağım olmuştı ya
Mihrimahim16 Gari_de_Gari Servise göndermekte fayda var ☺️ Bende istiyorum eşimi kandıra bilirsem bende alıcam
Denizanasi92 Gari_de_Gari benimki de ya çok memnundum görev veriyorum yarısında kendini kapatıyor anlamadım ne oldu aynı model
Busrazehra Sontvbukucu resetleyin kurulumunu tekrar yapın. İki kere tuşlara basılı tutucaksınız. Beş saniye bi kere beş saniye tekrar sonra sıfırlanıp tekrar kurulum yapınca düzeliyor
Minnakkayram Gari_de_Gari var var sarjı bııtınxe tuvalette sokmaya calısıyo kendını 🤣 yerım orası dıye haritayı yenıden kurun bazen düğmesinden basıp temızletyırım kapı kapattıyorum her odaya gırmesın dıye aklı karısıyo
merve171214 Gari_de_Gari Benim farklı modeli iki kere oldu bi kere resetledim düzeldi bi kere güncelleme gelmişti yapınca düzeldi güncelleme gelmiş mi bir bakın birde resetleyin
Sontvbukucu Gari_de_Gari senin postunu gorunce aklima geldi çalıştırdım sacma sapan hareketler yapıyor😂