Bebegim 3 Ay 5 günlük. 2 buçuk aydır zaten uyku sorunumuz ve emme sıkıntımız var.
Doğduğunda sariligi olduğu için doktor devamlı emzirmemi söyledi. Ben mi alıştırdım anlamıyorum aç veya tok olsa da devamlı memede. Ve memede uyuyor kısa süre sonra uyanıyor. Yatırdığım da asla öyle 2 saat 3 saat kesintisiz uyumuyor max 40 dk 1 saat bazen yarım saat bazen 15 dk. Aşırı yıprandım memede uyumamaya çalışıyorum yanına uzanıyorum kucağımda gezdiriyorum. İlk çocuğum deneyimsizim. Arastiriyorum. Acaba doymuyor mu diye kafayı yedim mama verdim ama mamadan sonra yine beni emmek istiyor ben anlamıyorum. Emzik de tutmuyor çeşit çeşit emzik aldım 8 farklı. Ama yok. Eşimde artık bunaldı benim dertlerimden sanki yetersiz bir anneymisim gibi geliyor ona. Çok çok üzülüyorum. Emzirme danışmanına da gittim. Emmesinde kavramasinda bir sorun yok. Ama devamlı memede olmak istiyor. Yani uyanık kaldığı zamanlar en fazla 15 dk oyalayabiliyorum aktivitelerde sonra agliyo meme istiyor. Yahu napicam ben nerde yanlış yapıyorum ALLAH askina fikir verin. Allahin gücüne gitmesin kimi anne emzirmek için ne dualar ediyordur ama ben çok bunaldım günün 18 20 saati emerek geciyo zaten bıktım gerçekten