Bussclk Kızlar merhaba.. Kızım 12 ay 16 günlük son 1 2 haftadır o kadar değişti ki huyları çok şaşkınım 🤦🏻♀️ mesela sürekli herşeye bağırıyor ama bağırmak da öle basit değil çığlık atıyor mahalleyi ayağa kaldıracak resmen çok hırçınlaştı vurmaları arttı özellikle bana çat çat vuruyor sürekli tırmalıyor felan yani hele 12 ay uyku gerilemesinden bahsetmiyorum bile uyku da 2-3 gündür fena durumda gece kıpır kıpır gündüz uykuları en fazla 1 defa o da hergün değil yani direniyor uyumamak için ne kadar sürecek acaba bu durumlar kızlar ya 🤦🏻♀️ 😬🙈
Burculicee Bussclk 1 yaş 1 ay 20 günlük atak zamanındayız ben bezdim o bezmedim 🤣😄 koltuk tepesinde kedi maması yer ağlar güler değişik 😄
Birkedibirbebekkkk Bussclk benimde oglum 12 ay 28 gunluk. Aksam uykusuna cok direniyor. Uyku gerilemesi cok etkiledi bizi de. Genel olarak hep huysuzdu ama bu donemde artti. Kollarimi cimdirmeyi ogrendi. Kizmadan yapma annecim aciyor diyorum genedle etki etmiyor. Hemen eline baska birsey veriyorum. Dikkatini dagitiyorum. Surekli koltuklarin altina giriyor oralarda sürünüyor. Baba dede meme mama diyor baska kelimemiz yok. Kedimiz var onun pesinden gitmeye calisiyor. Bagirma ciglik bizde de var. Cok seviyor bagirmayi 😁 bugun e bebekten musluklu lavabo alicam bebekler cok seviyormus zaten suyu cok seviyor onunla epey oyalanir diye dusunuyorum. Genel olarak boyle. Ha birde 3 disimiz cikiyor onunda huysuzlugu var bizde
ikicocukcokcocuk Bussclk benimki de iştahı kapandı resmen gezerek yemek yiyor çok huysuz sürekli benimle el ele gezmek istiyor evi dört dolaşıyor istedigi oluyor ama yinede ağlıyor çıldırmaya ramak kaldı
Denizzz88 Bussclk 13 ay 16 günlük aynı benim oğlumu anlattınız 1 yaşına girdik gireli uslu,sakin oğlum gitti yerine yaramaz,huysuz biri geldi 😄 ısırıyor vuruyor sürekli mız mız ağlak, iştahsızlık da başladı 🤦🏻♀️
Bussclk Burculicee yaa sorma sorma ikizler burcu olunca daha da zor bence durumlar ya birşey istiyor bağırıyor veriyorum yine bağırıyor istemiyor diye bağırıyor kızıyor bağırıyor seviniyor mutlu oluyor bağırıyor yani afedersin ota b*ka bağırıyor çıldırmak üzereyim 🤦🏻♀️😂😂
Bussclk Birkedibirbebekkkk oo maşallah durumlar herkeste kritik demek inşallah uzun sürmez bu huysuzluklar 🙈 ya o lavabodan bende almayı düşünüyorum gerçekten alan herkes memnun bizde deneyelim bakalım 🤗
Bussclk ikicocukcokcocuk büyüme atakları hep işte değişik huylar ediniyorlar bizimki de bazen çok güzel yiyor bazen zorla yediriyorum felan değişik hallerdeyiz bakalım🤷🏻♀️
tenceretavakuskana Bussclk degıstı cok degıstı 😂bı ıkı aya duzelır yasına gırınce bırden degısıyolar zaten zamanla oturacak yıne bı duzen Uc uykudan ıkıye bı aydır da tek uykuya bazen uce ınıyo cıkıyo uyku konusunda cılekesız bız ama bakalım