Busraa5858 Arkadaslar 2. Ay asinizi gunu gunune mi yaptırdınız? Gununde yaptirmadiysaniz kac gun once veya sonra yaptrdiniz
Semrakrhn38 Busraa5858 bugun 2 aylik olduk gittik ebemiz aricagini soyledi 1 2 gune ararim dedi banyosunu yaptirin getirin dedi
Kabarik Busraa5858 onlar gun veriyor o zaman yaptiriyorsunuz benimki 2 ay 8 gunluk yapildi asilar verem asisi zaman yapilmiyor gun aciyor onlar
Busraa5858 Hanifeee bizim normaldr 9 agustos ama ben sehir dışında olduğumdan 16 sinda yaptrcam o zaman bi sıkıntı olmaz degil mi
Aysun24 Busraa5858 Canım Hangi Şehirdeysen Ordaki Sağlık Ocağına Götür Geçirme Sakın Çünkü Bende Annemdeyim Burdaki Sağlık Ocağı Yapacak 1 haziran Doğumlu Kızım Perşembe Günü Yapılacak
Hanifeee Busraa5858 sıkıntı olmaz bence bizim sağlık ocağımız bi hafta geç yaptı aşı o zaman geldi demekki sorun olmuyor
Busraa5858 Kabarik bizde oyle oluyoruz o zaman bi sıkıntı olmaz peki 4. Ay asisina hangi gunu verdiler
Busraa5858 Aysun24 yeni atandik esim izin alamiyo o yuzden bende burayı bilmiyorum ki merkeze uzagiz o yuzden eşim diğer hafta evde onun icin soruyorum
Tekmile Busraa5858 2 aylık aşılar sağlık ocaklarına belirli günlerde geliyormuş zaten mesela bizim burdakinin günü çarşambaydı, ebemiz sadece çarşamba yapabileceğini söyledi. 2 ay 5 günlüktük bizde
Tekmile Namles evet canım iki bacak bir kol yapıldı. Aşıdan 4 saat sonra calpol içirdim birde yatarken içirdim huzursuzluk ya da ateşi hiç olmadı
Duygudemirayak Ateşimiz çıkmadı ama benim oğluşum çok ağladı çok huzursuz oldu o gece hep ıh ıh uyudu zar zor İnşallahhhh sorunsuz yaptırırsn canım