Ummahan250820 BirMomm benim kızımda 9 bucuk aylık hiç düşünmüyorum bile ben aralarının 4 5 yas olmasını istiyorum
Utkucan BirMomm baya erken uzmanlar uygun olan yaş farkının 4 olması gerektiğini söylüyor ama zaten normalde bile bebek yani tamamen sana muhtaç bundan 9 ay geçincede hala öyle olacak bunun zamanında çalıp diğerine vereceksen o ayrı
Zeyno111 BirMomm 2 yaş sendromunu görmeden karar verme derim 🤣1.5 yaşına geldiğinde az daha durayım diyebilirsin korkutmak istemem ama 2.5 yaştan selamlar hepsini görmüş geçirmiş bir oğlan anasından 🤣 Tuvalet eğitimi falan halledilirse sanki bir kaç ay sonrasında anca rahat olur hem anneye de kolaylık 🥰
Sabinaaa Zeyno111 20 aylik pglum tuvalet egitimi tamamda cok fazla mizmizlaniyor evde bile el ele dolasiyoruz yakami birakmiyor…2 yas sendromu bumu acaba🤷♀️😀
Sunlight BirMomm Bence en az 3 yaş olmalı. Biz 2,5 yaşına doğru istedik çok şükür nasip oldu şuan 3 yaş araları. Daha az olsaydı da, daha fazla olsaydı da zorlanacağımı düşünüyorum. Bizim için ideal zaman buydu. Size şöyle söyliyim 2. Bi bebek için ilk çocuğunuzun en azından bezi bırakması kendi basit işlerini yapabilecek durumda olması lazım sizin zorlanmamanız için. Yani yemeğini kendi yemesi kendi uyuması gibi
Caglarass BirMomm Yapma bacım yanarsın 😂 Büyük 25 küçük 5 aylık, iki çocuklu hayata yeni yeni alışıyoruz. Tam rahat edeceğim dönemde doğum yaptım, küçüğün gazı, büyüğün sendromu derken dehşet bir hal aldık. İki çocukluların postlarını oku hep pişmanlık dolu 😁
Tgbtn Ayy hiç düşünemiyorum şu an 5 yaşına falan girsin ancak öyle 😂 biraz büyütüp normal hayatımı yaşamam lazım yoksa bir ömür kendime gelemem gibi 😅
Minnakkayram BirMomm cok erken degılmı ben 5 yıl düşünmüyorum 😂 cesaret gelıyomus bu aylarda cesaretlendınız sanırım
Nltka BirMomm 26 aylık oğlum . Daha yeni hamileyim . Şuan 10 aylık çok küçük . Yürümeye başladığı zaman 7263736 kere düşüyor. Sürekli peşinde olman lazım. Hamileyken aşşırı yorulursun . Ve havalar ekim kasıma kadar güzel olur hep dışarı çıkmak istiyorlar . Daha birinci bebekliğini yaşayamadan ikisi hiç mantıklı değil bence
selambensid BirMomm benim kızım 7 aylıkken oğluma hamile kaldım şimdi kızım 15 aylık oğlum 18 günlük 1 hafta zor geçti kızım hep ağladı çünkü ameliyatlı olduğum için onu kucağıma alamadım uzaktan sevdim hep ama şuan bebeği emzirip bırakıyorum kızımla oyun oynuyorum atlattık kardeşine zarar vermeye çalışmıyor öpüp geri geliyor yani olmayacak diye bişey yok zorlanırsın ama alışırlar
Bhrcgln selambensid yardımcı olan biri varmi acaba bnde2 çocuk düşünüyorum ikisi büyüyüp arkadaş olsunlar diye ama sezeryanla yapicam kafayı yemekten korkuyorum
Eysar BirMomm kesinlikle bir en az iki yaş olsun daha çok erken bizde hemen istedik yaptık biri 22 aylık diyeri 7 çok zor ikisi birden gerçekten aşırı zorlanırsınız
Rojbin27 BirMomm 8 aylık oğlum var 5 sene sonra ikinci çocuk yürek yemedim hamileliğim zaten zor geçiyor kusmayla doğum agrısı bide uykusuzluk zorrrr 😀😅