İyi günler herkese 21 aylık bir kızım var 1 haftadır tırnak yemeye başladı ilk tırnakları uzundu getirip diliyle yada eliyle tırnağı bana veriyodu yutmuyodu sonra kestim tırnaklarını kısaldı ama o hâliyle bile yiyo sonra kanıyor tırnak dipleri yani etle birleşmiş olan tırnağı ısırıyor onun için kanıyo bazen görmezden geliyorum bırakır mı diye yapma dedikçe daha çok yapıyo ama hiç bir şekilde bırakmıyor yemeye devam ediyor annem elini ağzından çek deyince de ağlamaya başlıyor yalandan bir ağlama da değil gözünden yaş geliyor bide dikkat ediyorum ben böyle söyledikçe gizli gizli koltuklarin kapıların arkasına saklanıp yiyo sirke sürdüm hiç faydası olmadı acı sürdüm onu da anni acıı anni acıı diye diye yine aldı ağzına ve ben sütten de sirke sürerek ayırmıştım sirkenin kokusu tadı memeye yaklaştırmamıştı tırnak yemesini de önler dedim ama olmadı acı oje alıp sürmeyi düşünüyorum ama bir zararı olur mu onu da bilmiyorum doktorumuza da danışıcam ama önce bizimle aynı durumu yaşayan var mı nasıl bir yol izlediniz merak ettim