Adaveannesii Saat kaç gibi evi süpürüyorsunuz saat erken mi ben 1 2 gibi süpürüyorum ama misafirim gelicek evi süpürmem. Lazım ama yeni taşındık alttaki nasıl biri bilmiyorum sizce süpürsem sıkıntı olurmu
BalBademmmmmm Adaveannesii Saat 10 buçuk pek sıkıntı olacağını sanmıyorum ama bence siz 1 saat daha bekleyin ne olur ne olmaz. Belki bebesi yoktur uyuyordur 😂
Asyaayaz1 Saat 10 açarız binadakiler olarak ve benim için iyi oluyor 12 1 e kadar işimi yapmış oluyorum
Begonvillll Ben öğlen 12den önce ve akşam 7den sonra süpürmem. Ama kırk yılda bir acil bi durum için süpürüyorsanız sorun olacagını sanmam
Papatyamkuzum Adaveannesii ben sabah uyandığımda süpürüyordum. Bebeğim daha yoktu. Alt kattakiler 10’dan sonra süpürge yapın işe gidiyoruz uyuyoruz erken saatte süpürge yapmayın dediler. Haklılar tabi. Ama annemlerin evinde biz sabah uyandığımız gibi evi temizler sonra kahvaltı yapardık alışkanlık olmuş. O yüzden saat 10’dan sonra bebeğimde uyandıysa öyle temizlik yapıyorum
Leylaa_ Adaveannesii Üst komşum 7 de 8 de sürüyordu . Kızım olunca uyanıyordu görevli ile haber gönderdim 10 dan önce evi süpürmesin kızım uyanıyor dedim . Sabah 10 akşam 9 dan sonra bi şey yapılmaz .
Bal_bebegim Adaveannesii bence saat 11 den sonra süpürülmeli gece hastası olup uyuyamayan, cocuğu uyuyamayan, nöbetten cıkan vs. Birçok seyi düşünüp ona göre hareket ediyorum ben.