Morcivert061 Kizim 3 yaşına girecek. 8 ay önce bezi bıraktık geceleri çok nadir altina kaçırırdi. Ama 20 gündür her gece.qltina kaçırıyor. Bazı geceler 3 defa bile kaçırıyor. Çişe kaldırıyorum 1 saat sonra altını ıslatıyor. Köye geldigim için doktoraya soramadım daha. Neden olur ne yapmam lazım başına gelen varmi.
Ebruli101 Morcivert061 sıvı alımı çoksa havalar sıcak tabi dün oğlum yatmadan baya bişeyler içmişti bez baya baya taşmışti 😂
Hayallerhayatlar Morcivert061 merhabalar, bir haftadır aynı dertten muzdaribim. Gece çişe gitme alışkanlığı olan çocuk bıraktı gecede 3 defa altını ıslatıyor. Çaresini bulabildiniz ve nedeni neymiş öğrenebildiniz mi?
Kuzucuk02 Morcivert061 merhaba, daha önceleri bu durum yasanmıyor ve yeni yaşanmaya başladıysa cok yüksek ihtimal sebepleri sosyal sebeplerdir. Ortam değişikliği ve kendini güvende hissedememe, ona olan ilginin bölünmesii, azalması en sık sebebidir.
Morcivert061 Ebruli101 sıvı alımı çok olsada. Uyanıp çişe gitme alışkanlığımiz vardı. Şimdi çişe kaldırsamda 1 saat sonra işiyor.
Morcivert061 Hayallerhayatlar merhaba evet vajinal yapisikliggi varmış bu yüzden idrarın tam bosaltamiyirmus. Cocuk cerrahisi açtı ve düzeldi
211220 Psikolojik olabilir 16 yaşıma kadar yatağıma işedim doktorada gittim sonradan kendiliğinden geçti geceleri bezlemeyi deneyin acele etmeyin
Morcivert061 Kuzucuk02 teşekkür ederim ama biz atlattık o durumu. Vajinal yapisiklgii olduğu için altımıza yapıyormuşuz