momandad_16 hanımlar evimde 6 tane silinecek pencere var leş gibi oldular silemiyorum çocuktan mutfak dolaplarımın içide silinecek dolaplar ve pencereler için yardımcı çağırayım diyorum sizce ne kadar isterler
assd15 momandad_16 momandad_16 bulunduğunuz ile göre değişir bu benim bulunduğum yerde tam gün 300 istiyorlar
Nohutannesi momandad_16 benim bulunduğum yerde ücretler 300-350 civari. Ama bu dediğiniz işler yarım günlük değil. Tam güne anca bitirir
momandad_16 assd15 hmm tam gün 300 iyiymiş aslında ama tamamen temizliğe ihtiyacım yok sadece camları ve dolapları silemiyorum çocukla diğerlerini bi şekilde hallediyorum
RedFlower_ momandad_16 valla öyle iki gün temizlik yapıldu üst katima 1000tl halam yardımcı alcak yurt dışından geliyor oda 1000tl
Nohutannesi momandad_16 yani numarası var arıyorum çağırıyorum. Nereden derken sanırım şirket falan mi diye sordunuz ama temizlik şirketi değil de arkadaşlarıma gelenler yada öncesinde denediğim kişileri çağırıyorum
RedFlower_ momandad_16 çok zor ya ama temizlik duvar perde dip Bucak her yer o kadar deterjan falan mahveder insanı