YgmrEla Melisatapar44 çok fazla bilgim yok, üstte kalsın diye yorum yazıyorum, fakat çocuk kardiyoloji görmeli, onu biliyorum
Elika00 Melisatapar44 kunduracı göğsü dediğimiz Pektus ekskavatum olabilir tabi görmeden yorum yapamayız ama bir doktora götürün lütfen. Yaşamı tehdit edici herhangi bir sorun değil. Kalıtsal ya da genetik değil. Ancak ileriki yaşlarında çekingenliğe vücudundan utanmaya bu sebeple içe kapanıklığa dönebilir. Bir uzmandan yardım almanızda fayda var ☘️💚
mervedmr Melisatapar44 Kardeşimin de yıllardır o şekildeydi. Kunduracı göğsü olarak geçiyor. kardeşimi sağlık acısında etkilemiyordu ama büyyüp genç delikanlı olunca görüntüsünden rahatsız olup ameliyat olmak istedi oldu. Ve suan görüntüsüde düzeldi. Hiç korkmayın ama yinede doktora gösterin inşallah sağlık acısından etkiliyem bir durum yoktur. Bu arada eşinizle akraba mısınız?
YgmrEla Elika00 çocuk kardiyoloji görmeli değil mi ben öyle biliyorum yanlış bilgi vermiş olmayım, instata çocuk kardiyoloji doktoru gördüm ilgi alanlarında bu yazıyordu, vaktim olmadığı için okuyamadım tam
Elika00 YgmrEla Eğer Pektus Ekskavatum İse göğüs hastalıkları kalp ile ilgili ise kalp doktoru size en doğru yönlendirme için çocuk doktorunuzla mutlaka görüşün
mommycelik Merhaba, benim Oğlum doğuştan Kalp Hastası ve göğüsü dediğiniz gibi çökük. Korkutmak istemem ama mutlaka bi çocuk kardiyolojiye götürün.