Oglum1 Bebeğim 2 aylık bugün sünnet oldu doktor antibiyotik yazdı içtiğinden beri kakası yeşil antibiyotik yeşil kaka yaptırır mı ya da üşüttük mü acaba bebeğimi kızlar bi bilginiz var mı?
hpyme Oglum1 antibiyotikten sonra benim bebeğimde de yeşil kaka olmuştu ve ağır bir kokusu vardı ilaç gibi. Kesin diyemem ama antibiyotik rengi ve kokuyu etkiliyo.
Dilan_34 Oglum1 evet cnm antibiyotiten oluyo cunku aynısını bnde dün doktora sordum antibiyotik mikropları öldürdüğü için ishal tarzında kndini dışarı atiyo korkma yni
Oglum1 hpyme evet ankarada oturuyoruz özel hastanede yaptırdık devletler yapmıyor artık galiba nereyi aradıysam yok dediler özelde 1750tl ye yaptırdık
hpyme Oglum1 bilmiyodum ben randevu aldım devlete çocuk cerrahına sorarım yine yapıp yapmadıklarını ama önce bakıp gün mü veriyor doktor yoksa direk sünnet ediyor mu. Yani siz özelde önce randevu sonra gün mü alıp yaptırdınız.
Poyrazin_annesii Nıe antıbıyotık verdıkı enfeksıyonmu kaptı. Gnelde krem ve agrı kesıcı verılır. Enfeksıyon kaptıysa antıbıyotık verılır