25moonlight2021 2-Cocukannesi çok iyi geliyor ama etkisini geç gösteriyor. Organik olduğu tercih edebilirsiniz bağırsak florasini düzene sokar
Klymeneninatlasi 2-Cocukannesi gsz damlası değildir. Probiyotiktir bağırsağı düzenlemeye yardım eder.
333 2-Cocukannesi ben kullandım iyi geldi bebeğimi ama tabi ekstra masaj yapıyordum her gün 6. ayda bıraktık
miniktosbagam 2-Cocukannesi ben oğluma 3 ay kadar kullanmıştım çok iyi gelmişti. Ama bazı bebeklerde tek başına işe yaramıyor, takviye başka gaz damlası da kullanmak gerekebiliyor.
2-Cocukannesi 25moonlight2021 gaza iyi geliyor mu peki kakasınıda yapamıyor yapar mı onu kullanınca sadece uyarı verdiler lavman yapmadılar
2-Cocukannesi Klymeneninatlasi kaka yapamıyor diye götürdüm gaz çıktı röntgende doktor bu ilacı verdi halbuki maflor kullanıyorum dedimo bağırsakta bakteri çoğalmasına iyi gelir dedi bunuda gaza verdi probiyotik olduğunu biliyorum gaza iyi gelirmi diye şüphe oluştu gaz damlası değil çünkü neden verdi acaba
Klymeneninatlasi 2-Cocukannesi benim oğlan ishal olduğunda kullanmıştık biz cidden öok faydalı bir ilaç belki bağırsak hareketlerini hızlandırmak için vermiş olabilir
25moonlight2021 2-Cocukannesi evet iyi geliyor . Etkisini 2 hafta sonra gösteriyor ama faydalı da. Kimyasal içeren gaz damlaları yerine onu kullanın derim
ggulsen09 2-Cocukannesi 15 gün sonra etkisini gösteren bir damla olduğu için sabırlı olamadım Başka damlalar kullanmaya başlamıştım Çok şükür şu an hiç birini kullanmıyorum bebeğim rahat
pembehanm Ben kullandım bebeğımı baya ıshal yaptı doktora sordugumda bagırsak duzenleyıcı dedı ama ben oshal olmasından dolayı kullanmayı kestım