Karaninannesiii Bebeğimle bugün baya dışarda kaldık normalde iki günde bı kaka yapıyordu bugün üç defa yaptı birinde de kan gördüm dün biraz havuç vermiştim ama havuç gibi değildi inceledim kandı yani bu neyin işareti kizlar yardımcı olun biraz zorladı kaka yaoarkan ama ishal gibi çıkardı kakayi😔
Karaninannesiii Aryakus28 sizce hemen gitneli miyim yoksa bı sonraki kakasını mi takip edeyim çok endişeliyim😰
Karaninannesiii fadikada peki bekeleyim mi bı sonraki kakayi hadtsneye mi gideyim eşim bekle diyor ama bilemedim ben 🤷
Karaninannesiii fadikada öksürme var ama arada zaten vardı bademcikleri şişmişti yeni geçti o yüzden döküntü yok hırıltı da yok
fadikada Karaninannesiii yani şimdi okudum başka cevabınızı kakada mukusta varmış . Kan ve mukus olunca aslında götürseniz iyi olur içiniz rahat eder
Cennetagaci Karaninannesiii Besin alerjisidir. Korkmayın her 10 çocuğun 7 sinde oluyor geçiyor ilerleyen dönemlerde. Takip edin bir kaç gün. Yediklerini kontrol edin neye alerji yaptıysa anlarsınız. Emziriyor musunuz bilmiyorum eğer öyleyse sütten de geçer. Doktora giderseniz ayrıntılı bilgi verir
Atlasin-annesi Ne olur ne olmaz, bağırsakta kanama varsa bu ilerleyebilir, içerde olduüu için görülmez, ancak kaka yapacak ki görüceksiniz, bence doktora görünün bi an önce derim. Geçmiş olsun.