Kartal03 3 aylık bebeğim bugün sünnet oldu çok ağlıyor çok korktu nasıl geçer :( fitil attım calpol vermiştim gündüz bu kadar ağlaması normal mi? 😞
Kartal03 duygu2702 uyutmuyorlar lokal ile yapiyorlar sonra olan acıdan sanırım korktu bu kadar ağlamıyordu ilk başta :(
duygu2702 Kartal03 bizimde cumartesi günü sünnet olacak ama doktor uyutucam dedi 4aylik bizimki ilk bir ay lokal yapıyoruz dedi doktor
Kartal03 duygu2702 Hımm farklı doktor tercihi olabilir fakat sonraki acı aynı sanırım :( benimki çok korktu diye mi acı diye mi bilmiyorum 4 5 saattir çok ağlıyor ne yapsam bilemedim 😞
duygu2702 Kartal03 evet sonraki acı aynıdır heralde allah yardımcınız olsun ilk gece herkesin çok zor geçiyormuş malesef
Eymenegeannesi Kartal03 canım atak geçiriyor olabilir, yarın düzelecektir üzme kendini bi kaç gün dişini sık geçecek:)
4606 Benim oğlumda sünnet ettirdim ilk günü çok zordu bizim için sonraki günlerde de pet bardak yaptım bardağın alt kısmını kesip o şekilde yerleştirdim ve çok faydasını gördüm sizede tavsiye edebilirim
arstulay Kartal03 bende 5 aylıkken sünnet yaptırdım ilk gün ağladı evet ağrı kesici verdim uyudu biraz ağlayarak uyandı gecesinde bu geceyi atlatırsanız ağrısı olmayacak ilk gün zor geçiyor sadece
4606 İlk gün bi ağlaması ve ağrısı oldu sonra ki günler biraz mızmızlandı 3 4 günden sonra tamamen iyileşti bardak çok işime yaradı onun faydasının olduğunu düşünüyorum bez felan değdikçe ağlıyordu çünkü o değmesini engelliyor