Themamacita Prensesannesi63 3.5 ay önce doğum yaptım emziriyorum hala regl olmadım ayrıca sizin daha 40ından çıkmamış nerden emin oldunuz regl dönemine girdiğinize
AselBebekveAnnesi Prensesannesi63 ben geçen ay ilk adetimi oldum yani doğumdan 2 bucuk ay sonraydı ama bu ay olmadım 15 gün geçti
Kuzununannesiyim 40 im cikti 1 hafta sonra adet oldum. 5 aylik bebegim düzenli adet oluyorum Not : Emziriyorum
Parkays Prensesannesi63 logusalik adetim 45 gun surdu. Bazen cok bazen Az Az devam etti. Sizin logusalik adetiniz henuz devam ediyor olabilir. Bebegim 2 aylikken ilk adetimi gordum. Sonra da bir daha adet olmadim.. emziriyorum …
Minelbabysmpm Lohusayım kanamam 4 gşn geldi sonra loşiye döndü. 40ım çıkmasına 1 hafta kala adet oldum. (23mayısta). 20 hazirandan beri 2 kez regl oldum.
Asel35ahsen Prensesannesi63 olabiliyo o şekilde daha adet değildir o. Benim de doğum sonrası kanamam önce kahverengiye döndü sonra kesildi sonra tekrar normal kanama olarak başladı ben de adet olduğumu düşündüm ki kırkım da çıkmıştı ama ondan sonra tekrar olmadım bir aydan fazla oldu. Bakalım tekrar ne zaman olcam