Sincappp Ocean kullaniyoruz ama eczacimiz içeriği temiz daha uyguna var istersen dedi tavsiye ettiği d vitaminine baktım yorum bulamadım. Siz d vitamini ocean dışında ne kullanıyorsunuz. Ne tavsiye edersiniz.
ilknury Sincappp Ocean kullanıyoruz biz de. İçinde d vitamini ve zeytinyağı var başka bir şey yok ki. Bence kafanızı hiç karıştırmayın Ocean iyidir 👍🏼
Sincappp ilknury aynen bende içeriği temiz diye kullanıyordum eczacimiz içeriği aynı ve temiz olan uyguna var boşuna bu kadar para vermene gerek yok diyince kafam karıştı açıkçası.
minikbabyy Sincappp anladım canım olsun camdan içeri sızan güneş balkona vuran güneş bile iyi gelir her fırsatı değerlendiriyorum ben😊
Busragokceberra Sincappp İlk defa duydum yeni galiba belki ondan tavsiye etti yanlış anlamayın ama yeni ürünler hem doktorlar hemde eczacılar tarafından uygun şekilde sunulur onlarda hep onlardan verirler
Sincappp Busragokceberra aynen sizin gibi düşündüğüm için ben bir araştırıyim sonra sipariş veririm getirirsiniz dedim erteledim.baktim da içeriği temiz olan yukarda bayanın söylediği wel çare iyi demişler olmadı ona bakarım çok teşekkür ederim.🌹
Busragokceberra Sincappp Ama Ocean güzel biz kullanıyoruz 1 buçuk yaşında degerlerinde sıkıntı yok bilginiz olsun 🌹