SevgiBediir Herkese iyi akşamlar , bebeğim 10 aylık ilk tatil deneyimimiz olucak. Önceden deneyimleyen anneler neler önerirsiniz şunu yap / yapma dediğiniz şeyler dikkat etmem gerekenler neler fikirlerinize ihtiyacım var çok tedirginim nasıl geçicek diye .
Neslim123 SevgiBediir merhaba ben 2 gün önce 5 aylık bebeğimle Kıbrıs’a gidip geldim tek başımıza hiç korkmayın uçakla yolculuk olucaksa bebek arabasını girişe kadar alıyorlar ve cıkıştada ayarlayıp veriyorlar 10 aylık olmuş ek gıdayada geçmişsiniz valla tadını çıkartın derim ben şimdiden iyi tatiller dilerim :)
burcuruli SevgiBediir hiçbir fikrim yok ama asla stres yapmayın bence çok rahat olun ne kadar zor olabilir ki olsa bile her şeyin bir çözümü var deyin bence emin olun çok rahat bir tatiliniz olur ben 2 buçuk aylık bebeğimle kamp planı kurmuştum geçen hafta fakat gidemedik 🥰
Elfvli SevgiBediir bebisler ile tatil.gayet güzel.oluyor. Bol oyunlu 🥰 suyu seviyorsa hiç korkmayın. Ek gida da alıyormuş. Gecen sene 11 aylik gittik bizde otel de corba yogurt meyve et rahatlıkla yedirebildim. O yuzden kıyafet ve oyuncak dışında yanıma hicbirsey götürmedim. Bu sene hemen hemen iki bebekli olacağız. Biri 2 yasinda diğeri 6 aylik. Hic korkmuyorum. Küçüğü zaten emiyor. Diğeri de buyudu cok şükür. Su delisi denizden havuzdan çıkmaz